Vrolijkste doos
van Nederland

Bij Greetz is het uitpakken van het cadeau al een feestje op zich. De ballon wordt verpakt in een vrolijke Greetz box. Wanneer de ontvanger hem opent, zweeft de ballon de ontvanger tegemoet. En extra leuk voor kinderen: van onze XL-doos maak je gemakkelijk een speelkasteel :-)

Wij willen natuurlijk dat de ontvanger van jouw cadeau zo lang mogelijk van zijn ballon kan genieten. Daarom zorgen wij voor de hoogste kwaliteit ballonnen, zodat jouw ballon minstens 8 dagen lang blijft zweven.

Bekijk alle ballonnen

Greetz heeft voor iedere gelegenheid een passende ballon. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of geboorte; bij ons kun je voor elk moment terecht. Wil je de ontvanger extra verrassen? Kies dan voor bijvoorbeeld een vierkante ballon of een van onze fantastische XL ballonnen.

Kies je verrassing

Bij ons kan je jouw cadeau zo persoonlijk mogelijk maken als je zelf wilt! Ontwerp je eigen ballon met een mooie of grappige foto en voorzie het van een leuke tekst. Zo wordt het een cadeau om nooit meer te vergeten.

Wij zullen je verrassing met net zoveel liefde maken als jij. Daarom geven we je 100% tevredenheidsgarantie: We garanderen een glimlach bij de ontvanger én bij jou.

Zeg het op jouw manier. Dat betekent natuurlijk ook dat je zelf kunt kiezen wannéér. Zo kan je nog voor 22:00 je ballon bestellen en de volgende dag laten bezorgen. Vandaag nog of op zondag verrassen? Dat kan met onze speciale koeriersdienst.

Als lid van Greetz heb je met je eigen account (MyGreetz) heel veel voordelen. Sparen voor korting is natuurlijk leuk omdat je van verrassen nooit genoeg krijgt. Maar er zijn er nog veel meer om het jou leuker & makkelijker te maken:

Stampz sparen
voor korting
Favoriete &
bewaarde
producten
Foto album met
eigen foto’s
Je eigen
kalender
Je eigen
adresboek