Winkelmandje
voor iedere gelegenheid een ballon

Greetz heeft voor iedere gelegenheid een passende ballon. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of geboorte; bij ons kun je voor elk moment terecht.  Wil je de ontvanger extra verrassen? Kies dan voor een van onze fantastische XL ballonnen.

8 dagen zweefgarantie

Wij willen natuurlijk dat de ontvanger van jouw cadeau zo lang mogelijk van zijn ballon kan genieten. Daarom zorgen wij voor de hoogste kwaliteit ballonnen, zodat jouw ballon minstens 8 dagen lang blijft zweven. 

Personaliseer met tekst en of foto

Bij ons kan je jouw cadeau zo persoonlijk mogelijk maken als je zelf wilt! Ontwerp je eigen ballon met een mooie of grappige foto en voorzie het van een leuke tekst. Zo wordt het een cadeau om nooit meer te vergeten.   

Ontwerp je eigen ballon ->
de vrolijkste verpakking van nederland

Bij Greetz is het uitpakken van het cadeau al een feestje op zich. De ballon wordt verpakt in een vrolijke Greetz box. Wanneer de ontvanger hem opent, vliegt de ballon er direct uit. Een extra verrassing voor de ontvanger!

Wij zorgen ervoor dat je iedere dag van de week iemand kunt verrassen. Wij bezorgen namelijk 7 dagen per week. Wil je vandaag nog iemand verrassen? Bestel dan je cadeau op werkdagen voor 14.00 en het wordt dezelfde dag nog bezorgd! 

Bekijk assortiment