Zo bijzonder zijn onze
bloemen en planten

Of er nu iemand jarig is, een bedankje verdient, een opkikkertje kan gebruiken of de trotse bewoner is van een nieuwe woning, met een kleurrijk boeket of mooie plant verras je altijd op jouw manier. En wil je dat extra persoonlijk doen? Voeg dan een kaart toe of cadeaupapier met naam of eigen foto.


Extra lang genieten van een unieke verrassing

Samengesteld door bloemiste

Onze boeketten en planten worden elke twee maanden met veel liefde samengesteld en uitgekozen door onze bloemiste Bettine. Zij houdt daarbij (seizoen)trends in de gaten en selecteert alleen díe bloemen en planten die uniek zijn en verrassend.

Bezorgd zoals besteld, 8 dagen vaasgarantie

Van de bloemenveiling direct naar de ontvanger. Onze boeketten en planten hoeven geen ellenlange ritten en hobbelige wegen naar lokale bloemisten te trotseren. Dit maakt ze nét even verser, waardoor ze precies bezorgd worden zoals besteld én bloemen minimaal acht dagen mooi blijven. Samen met een beetje liefde van de ontvanger natuurlijk ;-)


Cadeaupapier met naam of eigen foto

Je kunt bij ons je bloemen- en plantenverrassing extra persoonlijk maken door een kaart toe te voegen met daarop jouw lieve woorden. Wil je écht uitpakken? Laat je boeket dan inpakken in cadeaupapier met naam of eigen foto.

Mooiste verpakking van Nederland

Jouw verrassing wordt in de mooiste verpakking van Nederland bezorgd. Het uitpakken is daarom al een feestje op zich. En wist je dat onze verpakkingen makkelijk te veranderen zijn in een speelhuisje voor dieren?


Compleet verrassen

Bij ons verras je nooit met een boeket of plant alleen. Onze bloemiste Bettine is altijd op zoek naar unieke verrassingen, naar boeketten en planten die nét even anders zijn. Zij zorgt voor een complete verrassing door mooie vaasjes, toffe plantenpotten en vrolijke decoratie toe te voegen.

Op water bezorgd

Omdat een bezorgritje zonder zuurstof en water voor niemand prettig is, hebben we onze verpakkingen voorzien van luchtgaten en worden onze boeketten op vers water verstuurd. Bij ontvangst zitten de bloemen nog in de knop, zodat de ontvanger er extra lang van kan genieten.


7 dagen per week bezorgd

Voor 22:00 uur besteld = volgende dag al verrassen

Zeg het op jouw manier. Dat betekent natuurlijk ook dat je zelf kunt kiezen wanneer. Bestel je voor 22:00 uur, dan bezorgen wij de bloemen de volgende dag. Wil je vandaag nog of op zondag verrassen? Dat kan met onze speciale bezorgdienst.


Sparen voor korting met MyGreetz

Als lid van Greetz heb je met je eigen account (MyGreetz) heel veel voordelen. Sparen voor korting is natuurlijk leuk omdat je van verrassen nooit genoeg krijgt. Maar er zijn er nog veel meer om het jou leuker & makkelijker te maken:

Stampz sparen
voor korting
Favoriete &
bewaarde
producten
Foto album met
eigen foto’s
Je eigen
kalender
Je eigen
adresboek