Zo bijzonder is onze chocolade

Op zoek naar een cadeau om je vingers bij af te likken? Dan bestel je natuurlijk echte ambachtelijke chocolade bij Greetz. In ons assortiment vind je handgemaakte chocolade van verschillende topmerken. Zo heb je de keuze uit heerlijke chocolade van Tony's Chocolonely, Australian Homemade, Merci en nog veel meer. Zo garanderen wij alleen de beste kwaliteit voor onze klanten.


Altijd uniek en persoonlijk


Chocolade met jouw eigen foto en tekst

Bij Greetz maak je je cadeau zo uniek en persoonlijk mogelijk door het te voorzien van een mooie foto en feestelijke tekst, of verstuur chocolade met logo als relatiegeschenk. Want niets is leuker dan een uniek en persoonlijk cadeau.


Extra persoonlijke touch

Wil je jouw cadeautje nóg persoonlijker maken? Dan kun je het laten inpakken in jouw zelfontworpen cadeaupapier. Of je nu kiest voor een naam óf die foto van dat ene mooie moment, écht uitpakken doe je met een ingepakt cadeautje.


De leukste verpakking van Nederland

De finishing touch van je cadeau is natuurlijk de verpakking en dat maakt het uitpakken van het cadeau al een feestje op zich.


7 dagen per week bezorgd

Voor 22:00 uur besteld = volgende dag al verrassen

Zeg het op jouw manier. Dat betekent natuurlijk óók dat je zelf kunt kiezen wanneer. Bestel je voor 22:00 uur, dan bezorgen wij je verrassing de volgende dag al. Wil je vandaag nog of op zondag verrassen? Dat kan met onze speciale bezorgdienst.


Sparen voor korting met MyGreetz

Als lid van Greetz heb je met je eigen account (MyGreetz) heel veel voordelen. Sparen voor korting is natuurlijk leuk omdat je van verrassen nooit genoeg krijgt. Maar er zijn er nog veel meer om het jou leuker & makkelijker te maken:

Stampz sparen
voor korting
Favoriete &
bewaarde
producten
Foto album met
eigen foto’s
Je eigen
kalender
Je eigen
adresboek