Verleidelijke
merken

Greetz biedt verschillende topmerken chocolade aan. Zo heb je de keuze uit heerlijke chocolade van Tony Chocolonely's, Australian Homemade, Merci en nog veel meer. Zo garanderen wij alleen de beste kwaliteit voor onze klanten.

Bekijk alle chocolade

Op zoek naar een cadeau om je vingers bij af te likken? Dan bestel je natuurlijk echte ambachtelijke chocolade bij Greetz. In ons assortiment vind je handgemaakte chocolade met zeer hoge cacao percentages.

De finishing touch van je cadeau is natuurlijk de verpakking. Daarom kun je bij ons kiezen uit een van de acht feestelijke verpakkingen. Zo is het uitpakken van het cadeau al een feestje op zich!

Bij Greetz maak je je cadeau zo uniek en persoonlijk mogelijk door het te voorzien van een mooie foto en feestelijke tekst, of verstuur chocolade met logo als relatiegeschenk. Want niets is leuker dan een uniek en persoonlijk cadeau.

Wij zullen je verrassing met net zoveel liefde maken als jij. Daarom geven we je 100% tevredenheidsgarantie: We garanderen een glimlach bij de ontvanger én bij jou.

Zeg het op jouw manier. Dat betekent natuurlijk ook dat je zelf kunt kiezen wannéér. Zo kan je nog voor 22:00 je verrassing bestellen en de volgende dag laten bezorgen. Vandaag nog of op zondag verrassen? Dat kan met onze speciale koeriersdienst.

Als lid van Greetz heb je met je eigen account (MyGreetz) heel veel voordelen. Sparen voor korting is natuurlijk leuk omdat je van verrassen nooit genoeg krijgt. Maar er zijn er nog veel meer om het jou leuker & makkelijker te maken:

Stampz sparen
voor korting
Favoriete &
bewaarde
producten
Foto album met
eigen foto’s
Je eigen
kalender
Je eigen
adresboek