Zo bijzonder zijn onze dranken

Een fles drank is een bijzonder cadeau voor iedere gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, om te feliciteren of om te bedanken, Greetz stelt het drank cadeau assortiment met de grootste zorg samen. Zo hebben we ruime keuze uit verschillende soorten wijn en bier. Wil je echt uitpakken? Verras dan met een heerlijke fles bubbels. Wij zorgen ervoor dat elke fles in een mooie geschenkverpakking wordt afgeleverd. Daardoor is de verrassing des te groter voor de ontvanger.


Altijd uniek en persoonlijk


Dranken met jouw eigen foto en tekst

Iemand verrassen met een cadeau is super leuk, maar nóg leuker is het om een persoonlijke en daarmee unieke verrassing te sturen. Bij Greetz kun je jouw cadeau uniek maken door een persoonlijke tekst en een leuke foto aan het etiket toe te voegen. Daarmee geef je een uniek geschenk dat je zo grappig of romantisch kunt maken als je zelf wilt. Je kunt kiezen uit verschillende wijnen, speciaalbieren, bubbels, champagne of port!


Bier uit ambachtelijke brouwerijen

Bij Greetz vinden we de kwaliteit van onze producten erg belangrijk. Daarom hebben onze experts een aantal heel speciale bieren van ambachtelijke brouwerijen uit Nederland en België voor je uitgezocht en in ons assortiment opgenomen.


Ruime keuze in cadeauverpakking

Een cadeau is natuurlijk niet compleet zonder een mooie verpakking. En bij Greetz willen we het voor jou leuk maken om iemand uniek en persoonlijk te verrassen. Daarom hebben we nu gepersonaliseerde houten wijnkistjes. Hiermee kun je jouw drank cadeau laten inpakken in een zelfontworpen kistje met de naam van de ontvanger en/of een leuke, grappige of lieve foto. Zo pak je écht uit ;-). Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je verrassing in een mooie geschenkdoos te laten bezorgen. Dit maakt je verrassing een echt feestje om uit te pakken.


7 dagen per week bezorgd

Voor 22:00 uur besteld = volgende dag al verrassen

Zeg het op jouw manier. Dat betekent natuurlijk ook dat je zelf kunt kiezen wannéér. Zo kan je nog voor 22:00 je verrassing bestellen en de volgende dag laten bezorgen. Vandaag nog of op zondag verrassen? Dat kan met onze speciale koeriersdienst.


Sparen voor korting met MyGreetz

Als lid van Greetz heb je met je eigen account (MyGreetz) heel veel voordelen. Sparen voor korting is natuurlijk leuk omdat je van verrassen nooit genoeg krijgt. Maar er zijn er nog veel meer om het jou leuker & makkelijker te maken:

Stampz sparen
voor korting
Favoriete &
bewaarde
producten
Foto album met
eigen foto’s
Je eigen
kalender
Je eigen
adresboek