Keuze in
cadeauverpakking

Een cadeau is natuurlijk niet compleet zonder een mooie verpakking. Daarom kun je er bij ons voor kiezen om jouw cadeau in een luxe houten kistje te laten inpakken. Het cadeau wordt verzonden in een vrolijke Greetz box. Dit maakt je verrassing een echt feestje om uit te pakken.

Je kunt er bij Greetz nu zelfs voor kiezen een jouw drank te laten inpakken in een zelfontworpen houten kistje.

Kies je verrassing

Omdat jij natuurlijk met de allerbeste en lekkerste wijn wilt verrassen heeft wijnrecensent Harold Hamersma speciaal onze favoriete wijnen voorgeproefd. Zo weet jij zeker dat je de juiste wijn voor jouw ontvanger kiest. De wijnen die worden aanbevolen door Harold Hamersma herken je aan het HAMERSMA keurmerk.

Bekijk HAMERSMA wijnen

Bij Greetz vinden we de kwaliteit van onze producten erg belangrijk. Daarom hebben onze experts een aantal heel speciale bieren van ambachtelijke brouwerijen uit Nederland en België voor je uitgezocht en in ons assortiment opgenomen.

Bekijk alle bieren

Iemand verrassen met een cadeau is super leuk, maar het is nog leuker als het cadeau uniek is! Bij Greetz kan je jouw cadeau uniek maken door hem te personaliseren. Personaliseer jouw favoriete fles drank door een persoonlijke tekst en een leuke foto aan het etiket toe te voegen. Je kunt kiezen uit verschillende wijnen, speciaalbieren, bubbels, champagne of port!

Wij zullen je verrassing met net zoveel liefde maken als jij. Daarom geven we je 100% tevredenheidsgarantie: We garanderen een glimlach bij de ontvanger én bij jou.

Zeg het op jouw manier. Dat betekent natuurlijk ook dat je zelf kunt kiezen wannéér. Zo kan je nog voor 22:00 je verrassing bestellen en de volgende dag laten bezorgen. Vandaag nog of op zondag verrassen? Dat kan met onze speciale koeriersdienst.

Als lid van Greetz heb je met je eigen account (MyGreetz) heel veel voordelen. Sparen voor korting is natuurlijk leuk omdat je van verrassen nooit genoeg krijgt. Maar er zijn er nog veel meer om het jou leuker & makkelijker te maken:

Stampz sparen
voor korting
Favoriete &
bewaarde
producten
Foto album met
eigen foto’s
Je eigen
kalender
Je eigen
adresboek