Een layercake, een appelkruimelvlaai, een gepersonaliseerde slagroomtaart of een brownie, er is voor ieder wat wils dankzij ons ruime assortiment. De eigen, unieke designs van Greetz en de diverse stekers als versiering op de taarten maken de taart en/of het gebak helemaal af.

Al onze taarten en al ons gebak worden iedere dag vers gebakken door onze eigen vaste banketbakker. Dit houdt in dat de taarten en het gebak in de nacht voor de leverdatum worden gebakken en alles dezelfde dag nog de deur uit gaat. Want niets is zo lekker als een verse taart of vers gebak!

Leen Menken is het vaste vervoersbedrijf waar Greetz mee werkt. Dit bedrijf is gespecialiseerd in gekoeld transport, waardoor je taart en sommige gebakjes gegarandeerd vers worden bezorgd. Taart of gebak waar dit niet voor nodig is, wordt bezorgd via vervoersbedrijf Packs.

Je taart nóg persoonlijker maken? Dat kan! Greetz print je mooiste herinnering, je naam of een logo op eetbaar papier.

Wij zullen je verrassing met net zoveel liefde maken als jij. Daarom geven we je 100% tevredenheidsgarantie.

Greetz bezorgd jouw taart of gebak 6 dagen per week, wanneer jij wilt. Zo kun je nog op tijd zijn voor het koffiemomentje in de ochtend, of kun je het juist 's avonds na werktijd laten bezorgen.

Als lid van Greetz heb je met je eigen account (MyGreetz) heel veel voordelen. Sparen voor korting is natuurlijk leuk omdat je van verrassen nooit genoeg krijgt. Maar er zijn er nog veel meer om het jou leuker & makkelijker te maken:

Stampz sparen
voor korting
Favoriete &
bewaarde
producten
Foto album met
eigen foto’s
Je eigen
kalender
Je eigen
adresboek