Ruim assortiment

Een smeuïge brownie, de vrolijke donuts, een bavarois in de vorm van een hart, de altijd lekkere appeltaartof een gepersonaliseerde slagroomtaart, er is voor ieder wat wils dankzij ons ruime assortiment. De eigen, unieke designs van Greetz en de diverse taartstekers als versiering op de taarten maken de taart en/of het gebak helemaal af. Succes met kiezen!

Alles wordt iedere dag vers gebakken door onze eigen banketbakker. In de nacht voor de leverdatum worden de taarten en gebakjes gebakken en deze gaan dezelfde dag nog de deur uit. Want zeg nou zelf, er gaat toch niets boven een verse taart of vers gebak?!

Onze vaste leverancier Leen Menken is gespecialiseerd in gekoeld transport, waardoor de taarten en gebakjes gegarandeerd vers worden bezorgd. Taart of gebak waar dit niet voor nodig is (zoals bijv. brownies), worden bezorgd via Packs.

Je taart nóg persoonlijker maken? Dat kan! Greetz print je mooiste herinnering, je naam of een logo op eetbaar papier. Ook kun je een steker toevoegen zodat de kaarsjes uitgeblazen kunnen worden.

Wij zullen je verrassing met net zoveel liefde maken als jij.

Greetz bezorgd 6 dagen per week (van ma t/m za) en wanneer jij wilt. Selecteer het gewenste bezorgmoment en wij komen op dat tijdstip langs.

Als lid van Greetz heb je met je eigen account (MyGreetz) heel veel voordelen. Sparen voor korting is natuurlijk leuk omdat je van verrassen nooit genoeg krijgt. Maar er zijn er nog veel meer om het jou leuker & makkelijker te maken:

Stampz sparen
voor korting
Favoriete &
bewaarde
producten
Foto album met
eigen foto’s
Je eigen
kalender
Je eigen
adresboek