Winkelmandje
Uniek & persoonlijk

Of je nou je verjaardag groots gaat vieren, een housewarming wil geven of een kraamfeest viert om jullie pasgeboren kindje aan vrienden en familie te laten zien... Bij Greetz hebben we een ruime keuze uit uitnodigingen! Een uitnodiging maak je al vanaf € 0,49. Je uitnodiging zelf maken? Om jouw uitnodiging nog persoonlijker te maken kan je foto’s, stickers en tekst toevoegen. Een leuke manier om te laten weten waar het feestje is ;-)

Bekijk alle uitnodigingen
Exclusieve collecties

Onze eigen ontwerpers zijn altijd druk in de weer om uitnodigingen te ontwerpen volgens de laatste trends. Maar weet je dat we ook exclusieve collecties hebben van o.a. Woezel & Pip, Nickelodeon, Blond Amsterdam, Doodles en Studio Stroom? Voor al jouw favoriete karakters ben je bij Greetz aan het juiste adres.

Bekijk alle uitnodigingen
Gekleurde enveloppen

We versturen uitnodigingen standaard in een witte envelop. Wil je dat jouw uitnodiging opvalt tussen de andere post of een bijpassend kleurtje kiezen voor bij de uitnodiging? Kies dan voor een kleine meerprijs een dieprode, knalroze, appeltjes groene, oceaanblauwe, zilveren of gouden envelop.

Bekijk alle uitnodigingen
Beste kwaliteit papier

Onze uitnodigingen worden geprint op de beste kwaliteit papier, die ook duurzaam is. Greetz vindt de natuur erg belangrijk en draagt graag haar steentje bij. Dit doen we door papier te gebruiken met het FSC keurmerk. FSC staat voor Forests Stewardship Council. FSC is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd.

Bekijk alle uitnodigingen
100% tevredenheidsgarantie

Wij zullen je verrassing met net zoveel liefde maken als jij. Daarom geven we je 100% tevredenheidsgaratie: we garanderen een glimlach bij de ontvanger én bij jou.

Lees meer >

6 dagen per week bezorgd

Zeg het op jouw manier. Dat betekent natuurlijk ook dat je zelf kunt kiezen wannéér. Zo kan je nog voor 18:00 je uitnodigingen bestellen en de volgende dag laten bezorgen.

Bekijk alle uitnodigingen
Naar jezelf of de ontvangers sturen

Wil je de reactie van vrienden en familie zien als ze jouw uitnodiging ontvangen? Stuur dan de uitnodiging als pakketje naar jezelf en deel ze uit! Leuk, persoonlijk en heel geschikt voor een kinderfeestje. Je kunt de uitnodigingen ook direct naar de genodigden sturen, wel zo handig :)

Bekijk alle uitnodigingen