Exclusieve
collecties

Onze eigen ontwerpers zijn altijd druk in de weer om kaarten te ontwerpen volgens de laatste trends. Maar wist je dat we ook exclusieve collecties hebben van o.a. Blond Amsterdam, Sesamstraat en Nickelodeon? Voor al je favoriete karakters ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk alle collecties

Onze uitnodigingen worden geprint op de beste kwaliteit papier, die ook duurzaam is. Greetz vindt de natuur erg belangrijk en draagt graag haar steentje bij. Dit doen we door papier te gebruiken met het keurmerk van FSC ®. FSC staat voor Forests Stewardship Council. FSC is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd.

We versturen onze uitnodigingen standaard in een witte envelop. Wil je een bijpassend kleurtje kiezen voor de kaart of ontvanger? Kies dan voor een kleine meerprijs een knalroze, oceaanblauwe, dieprode, gouden, zilveren of groene envelop. Zo valt jouw uitnodiging lekker op tussen de andere post!

Of je nou je verjaardag groots gaat vieren, een housewarming wil geven of een kraamfeest viert om jullie pasgeboren kindje aan vrienden en familie te laten zien... Bij Greetz hebben we een ruime keuze uit uitnodigingen! Om jouw uitnodiging nog persoonlijker te maken kan je foto’s, stickers en tekst toevoegen. Een leuke manier om te laten weten waar het feestje is ;-)

Wij zullen je verrassing met net zoveel liefde maken als jij. We garanderen een glimlach bij de ontvanger én bij jou.

Zeg het op jouw manier. Dat betekent natuurlijk ook dat je zelf kunt kiezen wannéér. Zo kan je nog voor 18:00 je uitnodigingen bestellen en de volgende dag laten bezorgen.

Als lid van Greetz heb je met je eigen account (MyGreetz) heel veel voordelen. Sparen voor korting is natuurlijk leuk omdat je van verrassen nooit genoeg krijgt. Maar er zijn er nog veel meer om het jou leuker & makkelijker te maken:

Stampz sparen
voor korting
Favoriete &
bewaarde
producten
Foto album met
eigen foto’s
Je eigen
kalender
Je eigen
adresboek