Voordelen van Greetz Zakelijk

Achteraf betalen
op maandfactuur
Voor elk moment een
unieke verrassing
Eenvoudig bulkorders
plaatsen
Directe verzending
naar je relaties

Verras je relaties met bloemen

Met een bos verse bloemen die je kunt kiezen uit ons ruime assortiment. Geef er een persoonlijke draai aan door er een eigen ontworpen kaartje aan toe te voegen. Bekijk hieronder hoe 'Weusthuis en Partners' gebruik heeft gemaakt van de relatiegeschenken van Greetz.

Bloemen versturen als relatiegeschenk

Als blijk van waardering, een bedankje voor de goede samenwerking? Verras je werknemer of relatie met een mooi boeket als relatiegeschenk met een zakelijke kaart! Voor al je zakelijke boeketten, bloemen en planten ben je bij Greetz zakelijk aan het juiste adres. In ons zakelijke assortiment hebben we ook rouwboeketten die je kunt laten bezorgen om stil te staan bij een overlijden van een relatie.

Grote aantallen bloemen zakelijk versturen

Je kunt heel eenvoudig bulkorders plaatsen door bloemen in één keer naar meerdere adressen te versturen of juist een kleine of grote oplage naar één adres. Je kunt de adressen in één keer uploaden, ze allemaal op dezelfde dag laten bezorgen en achteraf betalen op maandfactuur. Met een zakelijk account kun je de zakelijke bloemen gemakkelijk achteraf betalen op maandfactuur. Als zakelijke klant kun je al jouw bestellingen achteraf betalen op factuur. Open een zakelijk account en ervaar de voordelen. Wil je nog wat extra’s geven? Neem dan een kijkje bij al onze relatiegeschenken

Bezorging van je bloemen ook mogelijk tijdens kantoortijden

Zakelijke boeketten kunnen tijdens kantoortijden tussen 08:00 en 17:00 uur bezorgd worden bij je collega of relatie. Wanneer je de bloemen voor 22:00 uur besteld, dan worden ze de volgende dag bezorgd.