Winkelmandje

VOORDELEN VAN GREETZ ZAKELIJK

ACHTERAF BETALEN OP MAANDFACTUUR
VOOR ELK MOMENT EEN
UNIEKE VERRASSING
EENVOUDIG BULKORDERS
PLAATSEN
DIRECTE VERZENDING
NAAR JE RELATIES

Verras je relaties met bloemen 

Met een bos verse bloemen die je kunt kiezen uit ons ruime assortiment. Geef er een persoonlijke draai aan door er een eigen ontworpen kaartje aan toe te voegen. Bekijk hieronder hoe 'Weusthuis en Partners' gebruik heeft gemaakt van de relatiegeschenken van Greetz.

Bloemen versturen als relatiegeschenk

Als blijk van waardering, een bedankje voor de goede samenwerking of een mooi rouwboeket? Verras je werknemer of relatie met een bloemetje en een persoonlijk kaartje! Voor al je boeketten bloemen en planten ben je bij Greetz aan het juiste adres. Als zakelijke klant kun je al jouw bestellingen achteraf betalen op factuur. Wil je nog wat extra’s geven? Neem dan een kijkje bij al onze relatiegeschenken 

Bezorging wanneer jij wil!
Wanneer je de boeket bloemen op werkdagen voor 14:00 uur bestelt, wordt deze dezelfde nog bezorgd. Voor 22:00 uur besteld? Dan wordt je boeket bloemen of plantjes de volgende dag bezorgd.

Meerdere boeketten bloemen bestellen?
Ook voor bulkorders ben je bij Greetz aan het juiste adres! Mail je verzoek naar zakelijk@greetz.nl en je aanvraag wordt z.s.m. in behandeling genomen.