Voordelen van Greetz Zakelijk

Achteraf betalen
op maandfactuur
Voor elk moment een
unieke verrassing
Eenvoudig bulkorders
plaatsen
Directe verzending
naar je relaties

Een fles wijn of bier met eigen etiket met logo als relatiegeschenk

Een origineel relatiegeschenk voor elke gelegenheid is een fles drank met eigen etiket met logo. Greetz heeft een breed assortiment dranken. Denk aan een fles wijn met logo. Maar ook voor relatiegeschenken voor mannen ben je bij Greetz aan het juiste adres. Zo heb je keuze uit diverse soorten speciaal bieren, met of zonder eigen etiket, en sterke drank.

Ontwerp je eigen etiket met logo

Een fles drank cadeau geven met eigen ontworpen etiket? Je hebt keuze uit diverse soorten wijnen en bieren. Je kunt de fles speciaal laten inpakken in een luxe verpakking en vervolgens laten bezorgen op de door jou gekozen dag. Maak het extra speciaal met een persoonlijke zakelijke kaart. Met jouw zakelijke account kun je jouw cadeau achteraf betalen middels maandfacturatie.

Grote order dranken?

Je kunt heel eenvoudig bulkorders plaatsen door een fles wijn of bier in één keer naar meerdere adressen te versturen of juist meerdere naar één adres. Je kunt de adressen in één keer uploaden, ze allemaal op dezelfde dag laten bezorgen en achteraf betalen op maandfactuur. Open een zakelijk account en stuur je relaties een goede fles wijn.