Voordelen van Greetz Zakelijk

Achteraf betalen
op maandfactuur
Voor elk moment een
unieke verrassing
Eenvoudig bulkorders
plaatsen
Directe verzending
naar je relaties

Gepersonaliseerde taart met logo bedrukken

Wil je een zakelijke relatie feliciteren? Of een promotie van een collega vieren? Bestel een gepersonaliseerde taart met logo. We hebben verschillende taarten die je kunt personaliseren met een foto, tekst en logo. Zo kun je bijvoorbeeld een slagroomtaart met eigen logo kiezen. Of wat dacht je van een kleurrijke marsepein taart bedrukken?

Grote taart of meerdere taarten bij je relatie bezorgen

Wil je een grote taart voor het hele kantoor bestellen? Het is mogelijk om een slagroomtaart tot 40 personen te bestellen. Of wil je meerdere relaties verrassen met een mooie taart met logo? Je kunt heel eenvoudig bulkorders plaatsen door een gepersonaliseerde taart in één keer naar meerdere adressen te versturen of juist meerdere grote taarten of kleine gebakjes één adres. Welk kantoor ga jij verrassen met een taart? Voeg ook een persoonlijke zakelijke kaart toe.

Levering van je taarten en gebak binnen tijdsvakken mogelijk

Onze taarten worden elke ochtend vers gebakken en in een feestelijke verpakking verstuurd. Om vervolgens de kwaliteit van deze taarten te waarborgen, worden ze vervoerd met gekoeld transport. Bestel je zakelijke taart voor 18:00 uur en de taart wordt de volgende dag al bezorgd. Leveringen binnen tijdsvakken is mogelijk. Zo kan je bijvoorbeeld jouw taart met logo tussen 8 uur en 10 uur ’s ochtends op kantoor laten leveren. Met een zakelijk account kun je de bestelde taarten hel gemakkelijk achteraf op maandfactuur betalen. Open een zakelijk account en ervaar de voordelen!


Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.