Nog meer zonnige verrassingen


Tips voor de beste selfie

Zo maak je 'm

  • Vind de juiste hoek:een foto wordt extra leuk als je niet helemaal in het midden staat, wees creatief met de achtergrond
  • Houd 'm hoog: je telefoon iets hoger houden dan ooghoogte scheelt zeker één onderkin (en misschien wel twee)
  • Licht is alles:daglicht is het allermooiste, zeker tijdens 'golden hour' wanneer de zon net een beetje ondergaat
  • Filtertje erbij:een mooi zwart/wit-, vintage- of sepia-filter voeg je in een handomdraai toe als je de fotokaart maakt

Wat doe jij met jouw zomerfoto?

Vier de zomer met Greetz!☀️🌴

De zomer is het perfecte moment om herinneringen te maken. Of je nu ver weg op vakantie gaat of in Nederland blijft... met aanbiedingen, bijzondere verrassingen en tips helpt Greetz je de zomer te vieren. Houd deze pagina gedurende de zomer in de gaten.

Ga je op vakantie? 🏖️

Plan je kaarten en verrassingen vooruit via de kalender aan het einde van het bestelproces. Ideaal voor je familieleden en goede vrienden die jarig zijn of een feest geven terwijl jij in het buitenland zit. Tip: Je leukste vakantiefoto's kan je gebruiken als de basis voor je persoonlijke ansichtskaart.

Blijf je in Nederland?🌻

Nodig je vrienden uit en proost samen op een mooie zomer. Via Greetz maak je zelf de uitnodigingen voor bijvoorbeeld een tuinfeest, zonnige borrel of barbeque. Van iedere uitnodigingskaart maak je met eigen tekst, foto's, emojis en versieringen een uniek ontwerp. In Nederland is het festivalseizoen in volle gang. Bezoek je zelf ook een festival? Maak van je mooiste selfies een fotokaart. Speciaal voor deze zomer hebben we de leukste ontwerpen geselecteerd en samengebracht in onze zomerkiekjes collectie.