home
Wenskaarten
Cadeaus
Uitnodigingen
Geboortekaartjes
Trouwkaarten
Populair: Wijn Fotocadeaus Foto in lijst
Home >  Cadeaus
Deel deze pagina:

Kerstcadeaus bij Greetz!

Eén van de tradities met kerst is het geven van cadeautjes. Ben je op zoek naar een leuk, bijzonder, hip of origineel kerstcadeau? Met een mooi kerstcadeau bezorg je iemand zeker een warm kerstgevoel. Greetz heeft daarom de mooiste cadeaus voor je op een rij gezet. Zo hebben we verschillende soorten speelgoed , boeken , een goede Chardonnay of een lekker fles champagne die je iemand cadeau kan doen. Tevens hebben we veel cadeaus als fotolijstjes, telefoon hoesjes, mokken die je helemaal kunt personaliseren. Bekijk het kerstcadeaus aanbod maar eens! Er zit voor iedereen wat leuks bij!

Unieke verpakkingen voor je kerstcadeau!

Een cadeautje wordt pas een cadeautje als het mooi ingepakt is. Daarom kun je bij Greetz kiezen om je kerstcadeau in te laten pakken in speciaal kerst inpakpapier of ons eigen Greetz inpakpapier. Voor slechts €1,- word je cadeautje extra mooi verpakt waardoor je de ontvanger nog eens extra kan verrassen.

Verstuur je kerstcadeau met een Greetz mini

Bij Greetz kun je ervoor kiezen om een kaartje bij je cadeau te versturen. De Greetz verstuur je voor maar €1,- extra met je cadeau mee! Zo kun je nog een leuke boodschap toevoegen aan je verrassing! Tevens kun je er voor kiezen om een echte kerstkaart mee te sturen.


Altijd op de hoogte
Meld je hier aan voor de leukste acties en nieuwtjes.
Meld je aan
Greetz App!
Altijd en overal je kaart versturen
Download nu
Volg Greetz
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties