Bekijk meer
Hoe meer kerstkaarten, hoe meer korting: 10% korting op 5-9 kaarten, 20% korting op 10-19 kaarten, 30% korting op 20-29 kaarten en 40% korting op 30 > kaarten.

Kerstkaarten

 (1761)

Jouw kerstwensen in de mooiste kerstkaart

Het leukste moment van het jaar nadert... Kerst! Kerstkaarten uitzoeken is de ultieme bezigheid om alvast in de kerststemming te komen. Het maken van een kaart is leuk, maar ook het ontvangen van kaarten is een feest.

Persoonlijke kerstkaart voor familie en vrienden

Verras familie en vrienden deze kerst met een leuke en persoonlijke kerstkaart. In een aantal gemakkelijke stappen maak jij jouw unieke kerstkaart met foto(’s) en passende tekst. Kies jouw favoriete kerstkaart uit het grote assortiment kerstkaarten en past deze geheel naar wens aan. Voeg bijvoorbeeld een persoonlijke foto of tekst toe. Daarnaast kan je de kerstkaart naar hartelust versieren met feestelijke stickers en emoji's. Emoji's? Ja, bij Greetz kan je de leukste emoji's op je kaart gebruiken. Dit zijn onze favoriete kerst-emoji's:

  • De kerstboom: 🎄
  • Sneeuwman met sneeuw: ☃️, maar zonder sneeuw kan ook: ⛄
  • Natúúrlijk de kerstman: 🎅
  • De kerstvrouw: 🤶
  • Een kerstcadeautje: 🎁
  • Een kerk: ⛪
  • Een sneeuwvlokje: ❄️
  • Hoewel niet Rudolf the Rednosed Reindeer, een hert: 🦌

Met deze emoji's en breng je de kerstsfeer heerlijk omhoog!

Kerstkaarten versturen

Kerst is een warme en gezellige tijd die draait om het samenzijn met vrienden en familie. Het sturen van kerstkaarten hoort daar natuurlijk bij. In ons assortiment vind je duizenden ontwerpen voor een prachtige kerstkaart. Online kerstkaarten maken doe je natuurlijk bij Greetz. Maak een keuze uit de vele ontwerpen (designs) die beschikbaar zijn. Voeg vervolgens je eigen persoonlijke tekst toe en verstuur je persoonlijke kerstgroet. Kies bij je kerstkaart voor een ansichtkaart of een open te vouwen/dubbele wenskaart. Daarna kan je de grootte en eventueel een mooie kerst-envelop kiezen. Als je tevreden bent met het design, voeg je het adres van de ontvanger en wij versturen de kaart met de post. Een kerstkaart maken was nog nooit zo leuk!

Tip voor kerstmis: Vermijd kerststress en zet je kerstkaarten alvast klaar. Kies nu alvast jouw favoriete design uit en plan wanneer je de kaarten wil laten bezorgen.

Kerst zonder geliefde

Soms is kerst een verdrietig moment, omdat een geliefde is overleden of dit jaar is gescheiden. Om hem en/of haar en hart onder de riem te steken met de feestdagen kan je de kerstkaart met de tekst “Een klein lichtpuntje in deze donkere dagen” sturen of een hele dikke kerstknuffel geven. Welke kerstkaart je ook stuurt het wordt zeker gewaardeerd. Kies bij Greetz jouw favoriete kerstkaart uit het assortiment en personaliseer hem door middel van een eigen foto of tekst.

Verhuiskaart inclusief kerstgroet en nieuwjaarswens

Allereerst gefeliciteerd met je/jullie nieuwe huis! Ga je rond de feestdagen verhuizen, dan hebben wij de perfecte verhuiskaart en kerstkaart in één voor jou. Breng familie en vrienden op de hoogte van jouw/jullie nieuwe adres met een kerst verhuiskaart.

Kerstkaarten in sets naar keuze

Thuis aan tafel en naast de kerstboom je persoonlijke kerstgroet op een kerstkaart schrijven. Met kerst verstuur je de hele familie en alle vrienden een kerstkaart. Selecteer de optie ‘als pakket thuis ontvangen’ om de kerstkaarten als set thuis te ontvangen. Je bepaalt zelf het aantal kerstkaarten en de set wordt geleverd met bijbehorende enveloppen. Ook is het mogelijk een velletje postzegels bij je set kerstkaarten te bestellen. Vervolgens schrijf je kerstkaarten in alle rust thuis. Zo maak je je kerskaarten persoonlijk.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.