Bekijk meer
Zet 3 momenten in je Greetz-kalender en krijg een gratis kaart.

Huwelijkskaarten

 (812)

Felicitatie huwelijk maken en versturen

Getrouwd! Wil jij het bruidspaar feliciteren met een mooie huwelijkskaart? Greetz heeft een uitgebreide collectie huwelijkskaarten in verschillende stijlen, zodat je altijd een kaartje vindt die perfect bij het pasgetrouwde stel past. Het bruidspaar echt verrassen met jouw kaart doe je door een foto van de love birds of hun namen op de kaart te zetten. Persoonlijker kan je het huwelijkskaartje niet maken ;) Op zoek naar inspiratie voor een mooie huwelijkswens voor in de kaart? Neem dan een kijkje op onze pagina met huwelijkswensen.

Ontwerp je eigen huwelijks felicitatie

Het is natuurlijk leuk om een kaart uit onze Greetz en exclusieve collecties te kiezen. Het is nog veel leuker om zelf creatief aan de slag te gaan! Niet alleen kun je je reuze vermaken, ook laat je zien dat je veel moeite hebt gestoken in het versturen en maken van het kaartje. Je begint met het creatieve proces: je voegt foto’s en tekst toe, vult je kaart met stickers en kaders en bepaald welke kleur je kaart krijgt. Ben je tevreden over het resultaat? Kies dan nog de grootte van je kaart en een mooie envelop uit en stuur je huwelijkskaart op. Wil je nog een extraatje geven bij je kaart? Bekijk dan ook onze overige cadeaus.

Felicitatie huwelijksjubileum

Of het echtpaar nu 5 jaar, 25 jaar, 40 jaar of 50 jaar getrouwd is, dat verdient een felicitatiekaartje. Feliciteer ze met hun trouwdag en wens ze nog vele gelukkige jaren met elkaar. Wil je indruk maken met je kaart? Verstuur je gemaakte kaart in formaat XL of Supersize.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.