Bekijk meer
Nu een mega kaart voor € 5 met code MEGA5

Geslaagd kaarten

 (582)resultaten gevonden

Geslaagd kaart maken en versturen

Eindelijk! Na jaren blokken, zweten en zwoegen is hij/zij geslaagd en is dat diploma in the pocket! Tijd om te gaan genieten van een welverdiende examenreis of vakantie. Maar ook hét moment om de gelukkige uniek en persoonlijk te verrassen. En daarvoor ben je bij Greetz natuurlijk aan het juiste adres.

Exclusieve collectie geslaagd kaarten

Op zoek naar een leuke geslaagd kaart? Onze Greetz designers zijn altijd bezig met het creëren van de tofste nieuwe ontwerpen. Bekijk dan ook vooral onze nieuwe geslaagd kaartencollectie! Maar ook merken als Blond Amsterdam en Fred van Leer hebben weer hun best gedaan. Dus is jouw zoon of dochter geslaagd? Een kaartje doet het altijd goed! Ook leuk is een kaart met bijvoorbeeld een geslaagd foto. Bekijk dan ook de geslaagd fotokaartencollectie!

Geslaagd examen mokken

Alleen een geslaagd kaartje niet genoeg? Verstuur dan met de kaart ook een geslaagd mok mee! Kies een leuk design, maak deze eventueel persoonlijk met eigen naam of foto en je verrast de geslaagde op een unieke manier!

Herexamen en gezakt kaarten maken en versturen

Een minder leuk moment, maar tegenslagen horen helaas bij het leven. Daarom hebben we ook een collectie gezakt kaarten. Steek iemand een hart onder de riem met een met een beetje positiviteit in de vorm van een kaartje.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.