Bekijk meer

Condoleance

Condoleance

Steun voor een moeilijk moment

Toon jouw medeleven

Sterkte wensen of condoleren: Steun voor een moeilijk moment

Bij verlies schieten woorden soms te kort. Greetz helpt je graag de juiste woorden en attentie te vinden om iemand een steuntje in de rug te geven. Maar wat betekent condoleren eigenlijk? Condoleance betekent niets meer dan het betuigen van deelname of medeleven. Door te condoleren toon je dus dat je meeleeft met de nabestaanden. Ieder rouwproces is anders, maar door te laten weten dat je aan de nabestaanden denkt laat je zien dat je er voor ze bent. Die gedachte dat je er niet alleen voor staat is precies wat iemand die te maken heeft met verlies nodig heeft.

Soms schieten woorden te kort

Het kan erg moeilijk zijn om de juiste woorden te vinden die je op een condoleancekaart zet. Vind je het ook moeilijk om de juiste woorden te vinden om iemand te condoleren of iemand je steun te betuigen? De vraag “Wat schrijf je op een rouwkaart?” horen we vaak voorbij komen. Die vraag beantwoorden we op onze pagina over condoleance teksten en rouwteksten. Met deze pagina helpen we je om de juiste woorden te vinden door middel van tips en de meest gangbare regels die bij het condoleren komen kijken. Ook vind je er voorbeelden van condoleance teksten, rouwteksten en enkele gedichten.

Sterkte en condoleance boeketten

Aan iemand duidelijk maken dat je aan hem of haar denkt kan op vele manieren. Afhankelijk van de situatie waarin iemand zit vind je bij Greetz altijd een passende attentie. Greetz heeft een zeer uitgebreid assortiment aan bloemen en boeketten voor de moeilijke momenten. Verstuur bijvoorbeeld een mooi condoleance boeket naar de nabestaanden om je medeleven te uiten. Iemand sterkte wensen kan met een sterkte boeket.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.