Bekijk meer

Verjaardag

Verjaardag

Laat de jarige stralen

Populaire verrassingen

Good to know: handige informatie

De website en app van Greetz zijn vernieuwd. We nemen je graag mee in wat belangrijke veranderingen, zoals de manier waarop je een tekst in je kaart plaatst en een foto toevoegt. En wist je dat je ook een boodschap in je eigen handschrift kunt schrijven? Hoe persoonlijk!

Verjaardagskaarten

Hieperdepiep, hoera! Verras de jarige met een leuke verjaardagskaart.

Leuke, originele verjaardagscadeaus van Greetz

Hoera, er is iemand jarig! Wil je iemand een leuk verjaardagscadeau sturen? Bij Greetz zit je goed.  Onze verrassingen houden namelijk wel van een feestje en zijn er graag bij.  We helpen je graag een handje met onze cadeautips. Van verjaardagsballonnen tot verjaardagsbloemen, van verjaardagskaarten tot verjaardagsmokken, we hebben ze allemaal in huis.

Cadeautips: het perfecte verjaardagscadeau

Uit ons ruime assortiment van meer dan 1600 verjaardagskaarten zit er zeker eentje om jouw verjaardagsverrassing mee te beginnen. Of jij nu iemand wil verrassen met een heerlijke fles speciaalbier of wijn, een mooie bos bloemen gaat versturen of een feestelijk assortiment bonbons op het oog hebt... uit de ruim 500 verjaardagscadeaus vind je altijd iets waarmee je de jarige kan verrassen.

Verjaardagscadeau met naam

Een leuk verjaardagscadeau is er een waarbij de jarige zelf de hoofdrol speelt. Hij of zij maakt de verrassing namelijk speciaal. Door een verjaardagscadeau met tekst en/of foto('s) te kiezen wordt het echt een unieke verrassing. Zo zijn er speciale verjaardagsdranken met eigen etiket.

Verjaardagskaart met naam

Een verjaardag begint met verjaardagspost. Als er een gekleurde enveloppe op de mat ligt weet je: dit wordt jouw dag! Maar vergeet de gepersonaliseerde verjaardagskaart niet. Met foto en tekst feliciteer je iemand op een leuke manier. En het is echt niet te missen wie de jarige is!

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd