Bekijk meer

Verjaardag

Verjaardag

Hoe laat jij de jarige stralen?

Populaire verrassingen

Nieuw: jouw boodschap over drie vlakken

De website en app van Greetz zijn vernieuwd, en daarmee ook de manier waarop je een tekst plaatst in je kaart.

Je verdeelt nu je tekst in de binnenkant van de kaart over drie vlakken: begroeting, boodschap en afsluiting. In elk vlak kan je het lettertype en de lettergrootte aanpassen en de tekst een kleurtje geven. Ook kan je tekst kwijt aan de linkerkant van de kaart.

Verjaardagskaarten

Hieperdepiep, hoera! Verras de jarige met een leuke verjaardagskaart.

Leuke, originele verjaardagscadeaus van Greetz

Hoera, er is iemand jarig! Wil je iemand een leuk verjaardagscadeau sturen? Bij Greetz zit je goed.  Onze verrassingen houden namelijk wel van een feestje en zijn er graag bij.  We helpen je graag een handje met onze cadeautips. Van verjaardagsballonnen tot verjaardagsbloemen, van verjaardagskaarten tot verjaardagsmokken, we hebben ze allemaal in huis.

Cadeautips: het perfecte verjaardagscadeau

Uit ons ruime assortiment van meer dan 1600 verjaardagskaarten zit er zeker eentje om jouw verjaardagsverrassing mee te beginnen. Of jij nu iemand wil verrassen met een heerlijke fles speciaalbier of wijn, een mooie bos bloemen gaat versturen of een feestelijk assortiment bonbons op het oog hebt... uit de ruim 500 verjaardagscadeaus vind je altijd iets waarmee je de jarige kan verrassen.

Verjaardagscadeau met naam

Een leuk verjaardagscadeau is er een waarbij de jarige zelf de hoofdrol speelt. Hij of zij maakt de verrassing namelijk speciaal. Door een verjaardagscadeau met naam foto te kiezen wordt het echt een unieke verrassing. Zo zijn er speciale verjaardagsdranken met eigen etiket.

Verjaardagskaart met naam

Een verjaardag begint met verjaardagspost. Als er een gekleurde enveloppe op de mat ligt weet je: dit wordt jouw dag! Maar vergeet de gepersonaliseerde verjaardagskaart niet. Met foto en tekst feliciteer je iemand op een leuke manier. En het is echt niet te missen wie de jarige is!

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd