Bekijk meer

Verjaardag

Kaarten en cadeaus voor de jarige

Zet het feestbeest in het zonnetje met een leuke kaart én bijpassend cadeau.

Greetz-kalender

Oh nee! Weer de verjaardag van die lieve tante vergeten? Het overkomt de besten… Bij Greetz helpen we je graag een handje. Zet de verjaardag van je beste vriend, trouwdag van je ouders en alle andere speciale momenten nu in je kalender. Dan krijg je van ons een seintje als het bijna zover is. Zo vergeet jij nooit meer een speciaal moment. En bij ieder seintje krijg je ook nog eens gratis verzending van je kaart én cadeau!

Leuke, originele verjaardagscadeaus van Greetz

Hoera, er is iemand jarig! Wil je iemand een leuk verjaardagscadeau sturen? Bij Greetz zit je goed. Onze verrassingen houden namelijk wel van een feestje en zijn er graag bij. We helpen je graag een handje met onze cadeautips. Van verjaardagsballonnen tot verjaardagsbloemen, van verjaardagskaarten tot verjaardagsmokken, we hebben ze allemaal in huis.

Cadeautips: het perfecte verjaardagscadeau

Uit ons ruime assortiment van meer dan 1600 verjaardagskaarten zit er zeker eentje om jouw verjaardagsverrassing mee te beginnen. Of jij nu iemand wil verrassen met een heerlijke fles speciaalbier of wijn, een mooie bos bloemen gaat versturen of een feestelijk assortiment bonbons op het oog hebt... uit de ruim 500 verjaardagscadeaus vind je altijd iets waarmee je de jarige kan verrassen.

Verjaardagscadeau met naam

Een leuk verjaardagscadeau is er een waarbij de jarige zelf de hoofdrol speelt. Hij of zij maakt de verrassing namelijk speciaal. Door een verjaardagscadeau met tekst en/of foto('s) te kiezen wordt het echt een unieke verrassing. Zo zijn er speciale verjaardagsdranken met eigen etiket.

Verjaardagskaart met naam

Een verjaardag begint met verjaardagspost. Als er een gekleurde enveloppe op de mat ligt weet je: dit wordt jouw dag! Maar vergeet de gepersonaliseerde verjaardagskaart niet. Met foto en tekst feliciteer je iemand op een leuke manier. En het is echt niet te missen wie de jarige is!

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.