Bekijk meer
Voor 23.00 besteld, vandaag verstuurd. Bestellingen worden doorgaans binnen 1 à 2 dagen bezorgd.

Uitnodigingen Kinderfeestje

 (169)

Uitnodiging kinderfeestje maken en versturen

Het vieren van verjaardagen is voor bijna ieder kind een enorm hoogtepunt. Laat het feest daarom al vroeg beginnen en start de voorpret al bij het versturen van een kinderfeestje uitnodiging. Greetz biedt de helpende hand met voor ieder thema een originele uitnodiging.

Themafeestjes / Thema’s

Bij Greetz vind je voor elk thema of activiteit een geschikte uitnodiging. Is jouw zoon of dochter fan van tv-karakters zoals Woezel en Pip? Of geldt dit meer voor figuren van Disney, zoals Frozen? Kies dan één van de hippe uitnodigingen uit de collecties van deze populaire tv-vriendjes.

Zelf een kinderfeestje uitnodiging maken (-ontwerpen?)

Het is natuurlijk extra leuk als de jarige kan helpen bij het maken van zijn of haar eigen kinderfeestje uitnodiging / (uitnodiging voor zijn of haar kinderfeestje?). Kruip dan ook vooral samen achter de computer en kies een vrolijke kaart uit de brede collectie. Ga aan de slag met een persoonlijke tekst, voeg feestelijke stickers toe, of kies zelfs voor een eigen foto. Zo kan hij of zij trots aan vriendjes en vriendinnetjes vertellen dat de kinderfeestje uitnodiging zelf gemaakt is.

Gepersonaliseerde foto op jouw kinderfeestje uitnodiging

Liever op een andere manier indruk maken op vriendjes en vriendinnetjes? Kies dan voor een geheel persoonlijke foto uitnodiging met jouw eigen foto. Ontwerp deze helemaal zelf door een foto uit jouw bestanden te kiezen, voeg kaders/effecten toe, schrijf een persoonlijke tekst en voeg extra feestelijke stickers toe.

Verstuur de gemaakte uitnodiging naar jezelf en deel ze persoonlijk uit, of laat ze direct bij vriendjes en vriendinnetjes bezorgen.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.