Bekijk meer

Waarom Greetz

Waarom Greetz

Iemand verrassen of even laten weten dat je aan hem of haar denkt, doe je met Greetz. Of er nu iemand jarig is of een steuntje in de rug kan gebruiken, een persoonlijke kaart of mooi cadeautje kan veel betekenen.

Altijd uniek en persoonlijk

Je kunt bij ons je verrassing uniek maken door tekst en eigen foto’s toe te voegen. Verstuur bijvoorbeeld een lieve fotokaart, plaats die zoete foto op lekkere chocolade of kies voor jouw favoriete quote op een fles heerlijke drank.

De leukste verpakking van Nederland

Onze verrassingen worden bezorgd in de mooiste verpakkingen. Het uitpakken is daarom al een feestje op zich. En wist je dat onze verpakkingen makkelijk te veranderen zijn in een speelkasteel voor kinderen en een heerlijke slaapplek voor katten? :-)

Voor 23.00 uur besteld = volgende dag al verrassen

Als je iemand echt persoonlijke aandacht wil geven, wil je natuurlijk ook dat je zelf kunt kiezen wanneer. Bestel je voor 23.00 uur, dan bezorgen wij je verrassing de volgende dag al.

MyGreetz

Speciaal voor onze klanten is er MyGreetz: de ultieme attentservice. MyGreetz helpt je speciale momenten zoals verjaardagen en jubilea herinneren. Als lid van Greetz heb je met je eigen account (MyGreetz) heel veel voordelen. Je kunt bijvoorbeeld heel gemakkelijk je eigen kalender en adresboek bijhouden. Handig toch? Meer dan 2 miljoen Greetz-klanten gingen je al voor en we nodigen jou ook graag uit.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.