Bekijk meer

Personaliseer je kaart

Met Greetz geef je meer

Bij Greetz vind je oneindig veel opties om je kaart éxtra persoonlijk te maken. Met je favoriete foto's, stickers of een uniek berichtje van Teksthulp geef jij altijd meer dan een kaart.

Teksthulp

Geen woorden? Geen zorgen!

Teksthulp schrijft voor jou de perfecte boodschap. Geef aan waar je bericht over moet gaan, zoals de aanleiding van je kaart en de naam en hobby van de ontvanger. En ta-da: een uniek én persoonlijk bericht!

Audiokaarten

Laat je kaart spreken met een audiobericht

Jouw stem in een kaart! Vanaf nu spreek je heel simpel een boodschap in voor in je kaart. Van een verjaardagsliedje tot een hi-ha-hilarische grap, met een audiobericht laat je je kaart écht spreken.

Videowenskaarten

Breng je kaart tot leven met een videoboodschap

Lights, camera… action! Wist je dat je de leukste video’s heel eenvoudig in je kaart zet? Of je nu ver weg bent en toch dichtbij wil zijn of je kaart extra uniek wil maken: met een videoboodschap breng jij je kaart tot leven!

Stickers en emoji’s

Versier je kaart met stickers en emoji’s

Een kaart sturen die écht blijft plakken? Voeg de leukste stickers en emoji’s toe! Met regelmatig nieuwe stickers maak jij je kaart tot een feestje met een écht verhaal.

Fotokaarten

Plaats die leuke foto in en op je kaart

Herbeleef jullie favoriete momenten met foto’s in en op je kaart! Van een toffe vakantiefoto tot het kiekje wat jullie altijd doet schaterlachen: jij maakt jouw kaart een geweldige verrassing van binnen en van buiten!

Handgeschreven boodschap

Jouw handgeschreven boodschap in een kaart

Grote hanenpoten of sierlijke lussen: niets is persoonlijker dan een kaart met je eigen handschrift. Wist je dat je vanaf nu heel eenvoudig een handgeschreven boodschap in een kaart zet?

Groepswenskaarten

Verstuur eenvoudig met een hele groep, één kaart

Samen met je collega’s, familie of vrienden een kaart sturen? Met een groepswenskaart werk je heel eenvoudig met z’n allen tegelijk aan dezelfde kaart, zonder dat je bij elkaar hoeft te zijn!

Hélemaal zelf je eigen kaart ontwerpen?

Zelf hartstikke handig met digitale pen en papier? Upload dan je eigen ontwerp in een fotokaart! Jij levert het kunstwerk aan, wij bezorgen het bij die gelukkige ontvanger. Ga direct aan de slag!

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.