Bekijk meer

Personaliseer je kaart

Met Greetz geef je meer

Bij Greetz vind je oneindig veel opties om je kaart éxtra persoonlijk te maken. Verras met je favoriete foto, een handgeschreven tekst, of versier met stickers... Wat je ook kiest, met Greetz geef je altijd meer dan een kaart.

Teksthulp

Geen woorden? Geen zorgen!

Teksthulp schrijft voor jou de perfecte boodschap. Geef aan waar je bericht over moet gaan, zoals de aanleiding van je kaartje en de naam en hobby van de ontvanger. En ta-da: een uniek én persoonlijk bericht! Binnenkort ook op Android.

Audiokaarten

Laat je kaart spreken met een audiobericht

Jouw boodschap, jouw stem. Vanaf nu voeg je, heel simpel, een gesproken boodschap toe aan je kaart. Van een verjaardagsliedje tot een hi-ha-hilarische grap, met een audiobericht laat je je kaart écht spreken! Binnenkort ook in de app.

Videowenskaarten

Breng je kaart tot leven met een videoboodschap

Lights, camera… action! Wist je dat je de leukste video’s heel eenvoudig in je kaart zet? Of je nu ver weg bent en toch dichtbij wil zijn of je kaart nóg unieker wilt maken, met een videoboodschap breng jij je kaart tot leven! Binnenkort ook op Android.

Stickers en emoji’s

Versier je kaart met stickers en emoji’s

Kom je af en toe woorden tekort? Zeg het met stickers of emoji’s! Daarmee versier je je kaart voor ieder moment.

Fotokaarten

Plaats die leuke foto op je kaart

Say cheese! De leukste foto’s zet je niet alleen op je kaart, maar ook in je kaart. Zo is jouw kaart een geweldige verrassing van binnen en van buiten!

Handgeschreven boodschap

Jouw handgeschreven boodschap in een kaart

Grote hanenpoten, sierlijke lussen of een snelle krabbel: niets is persoonlijker dan een kaart met je eigen handschrift! Wist je dat je met de Greetz-app heel eenvoudig een handgeschreven boodschap in je kaart zet?

Groepswenskaarten

Verstuur eenvoudig met een hele groep, één kaart

Samen met je collega’s, familie of vrienden een kaart sturen? Met een groepswenskaart werk je heel eenvoudig met z’n allen tegelijk aan dezelfde kaart!

Hélemaal zelf je eigen kaart ontwerpen?

Zelf hartstikke handig met digitale pen en papier? Upload dan je eigen ontwerp in een fotokaart! Jij levert het kunstwerk aan, wij bezorgen het bij die gelukkige ontvanger. Ga direct aan de slag!

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.