Bekijk meer

Vanwege Pinksteren worden onze bloemen en planten niet bezorgd op zondag 28 mei en maandag 29 mei. Vanaf dinsdag 30 mei kunnen onze bloemen en planten weer worden bezorgd.

Sorteren

Droogbloemen (incl. vaasjes)

Droogbloemen (incl. vaasjes)

€ 19,99

Brievenbus giftset warmte

 Brievenbus giftset warmte

€ 20,99

Boeket Voor altijd (incl. vaas)

Boeket Voor altijd (incl. vaas)

€ 24,99

Droogbloemen Potje geluk

Droogbloemen Potje geluk

€ 21,99

Brievenbus Droogbloemen Aan het strand

Brievenbus Droogbloemen Aan het strand

€ 17,99

Droogbloemen boeket bestellen en laten bezorgen

Zet de jarige in het zonnetje met een mooi boeket met droogbloem. Of verras een vriendin met droogbloemen die door de brievenbus passen, omdat ze het verdient maar ook omdat de droogbloemen leuk in haar interieur staan. Elke gelegenheid vraagt om een mooi droogbloem boeket, want je wilt dat de ontvanger extra lang kan genieten van jouw lieve verrassing.

Wil je jouw verrassing nog persoonlijker maken? Voeg dan een leuke wenskaart aan het boeket toe met een lieve of grappige persoonlijke tekst. Je kunt zelfs de naam van de ontvanger op de voorkant van de kaart plaatsen. Of de leukste foto(‘s) van jullie samen. Een ding is zeker de verrassing zorgt voor een blijvende lach op het gezicht van de ontvanger.

Greetz bezorgd 7 dagen per week haar mooie bossen bloemen. Bestel je voor 22.00 uur vandaag, dan wordt de verrassing de volgende dag bezorgd. Dit geldt ook voor de droogbloemen die door de brievenbus kunnen. Deze worden door PostNL bezorgd.

Droogbloemen zijn duurzaam en geven extra lang plezier

Droogbloemen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Daar zijn we heel blij mee, want droogbloemen zijn duurzaam en je kunt extra lang genieten van het boeket. En wat nog een mooie bijkomstigheid is, is dat je de bloemen geen water hoeft te geven. Gemak (ver)dient de ontvanger 😉

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd