Bekijk meer
Vandaag voor 23.00 besteld, vandaag verstuurd.

Bedankt kaarten

 (512)

Online jouw bedankkaartjes maken en versturen?

Laat je waardering blijken met een persoonlijk bedankkaartje! Bij Greetz kun je eenvoudig online een bedankkaart maken en versturen. Kies uit onze ruime collectie kaarten en personaliseer jouw bedankkaartje met je eigen tekst of een mooie foto. Laat de ontvanger weten hoezeer je hun hulp, steun of vriendelijkheid waardeert. Je kunt de bedankkaart rechtstreeks naar ze sturen óf naar jezelf, zodat je het persoonlijk kunt geven.


Een bedankkaart is een mooie manier om dankjewel te zeggen!

Voor verschillende momenten kun je een bedankkaart versturen. Of je nu iemand wilt bedanken die altijd voor je klaarstaat, die handige computerhulp bood, die bij jouw huwelijk was, of je trouwe viervoeter heeft uitgelaten tijdens je weekendje weg: een bedankkaartje is de ideale manier om je dankbaarheid te tonen en ze een glimlach te bezorgen! Bij Greetz maak je bedankkaartjes in allerlei soorten en formaten. Vierkant, liggend of staand, maar ook met een leuke foto van jezelf, je bedrijf of de ontvanger erop. Kies de meest geschikte bedankkaart of creëer een eigen ontwerp. En maak je kaart persoonlijk met je eigen foto’s, stickers en leuke emoji’s. Als je op zoek bent naar een mooie en bijzondere manier om dankjewel te zeggen, dan stuur je online bedankkaartjes met Greetz.


Zeg bedankt met een cadeau bij je kaart

Ga jij voor een groots gebaar? Stuur dan een cadeau bij je bedankkaartje om je waardering te tonen! Of het nu gaat om een vriend, familielid, collega of buurman die je graag wilt bedanken, in de grote collectie cadeaus van Greetz vind je gegarandeerd het perfecte bedankje! Stuur de ontvanger bijvoorbeeld een prachtig boeket bloemen, een heerlijke fles wijn, een doos luxe chocolade of een ">cadeau met een persoonlijke boodschap. Ben je op zoek naar iets unieks? Kies dan voor een beleveniscadeau, zoals een ontspannende wellnessbehandeling, een avontuurlijke activiteit of een culinaire ervaring. Met zo'n speciaal geschenk geef je niet alleen een bedankje, maar ook een onvergetelijke ervaring cadeau! Of je nu iemand bedankt voor een helpende hand, een luisterend oor of gewoon voor wie ze zijn, een cadeau van Greetz maakt het bedanken extra bijzonder.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.