Bekijk meer

Met Greetz geef je meer

Bij Greetz vind je oneindig veel opties om je kaart éxtra persoonlijk te maken. Verras met je favoriete foto, een handgeschreven tekst, of versier met stickers… Wat je ook kiest, met Greetz geef je altijd meer dan een kaart.

Zelf je eigen kaarten maken

1. Breng je kaart tot leven met een videoboodschap

Lights, camera… action! Wist je dat je je leukste video’s heel eenvoudig in je kaart zet? Neem een persoonlijke videoboodschap op, deel je favoriete herinnering, of verstuur dat grappige filmpje. Of je nu ver weg en toch dichtbij wilt zijn of je kaart nóg unieker wilt maken, met een videoboodschap breng je jouw kaart tot leven! Binnenkort ook beschikbaar op Android.

Zo zet je een videoboodschap in je kaart

2. Versier je kaart met stickers

Kom je af en toe even woorden tekort? Zeg het met stickers! Daarmee versier je je kaarten voor ieder moment. Of je nu een lieve verjaardagswens verstuurt of iemand een hart onder de riem wilt steken. Kies je favoriet of plak er zoveel als je wilt! Bekijk de video om te zien hoe het werkt!

Versier je kaart met stickers

3. Jouw handgeschreven boodschap in een kaart

Grote hanenpoten, sierlijke lussen of een snelle krabbel: niets is persoonlijker dan een kaart in je eigen handschrift! En wist je dat je met de Greetz-app heel eenvoudig een handgeschreven boodschap in je kaart zet? Zo gemakkelijk is het:

Jouw handgeschreven boodschap in een kaart

4. Plaats die leuke foto op je kaart

Say cheese! De leukste foto's zet je niet alleen ín je kaart, maar ook óp je kaart! Feliciteer de jarige met jullie foutste foto samen, of met foto's van vroeger. Zo is je kaart niet alleen een geweldige verrassing van binnen, maar ook van buiten!

Plaats die leuke foto op je kaart

5. Verstuur eenvoudig met een hele groep, één kaart.

Samen met je collega's, familie of vrienden een kaart sturen? Met een groepswenskaart werk je heel eenvoudig met z’n allen tegelijk aan dezelfde kaart. Zonder bij elkaar te hoeven komen! Bekijk de video om te zien hoe simpel het is. Of begin gelijk je eigen groepswenskaart.

Verstuur eenvoudig met een hele groep, één kaart

6. Maak je tekst op zoals jij dat wilt

Linksonder, rechtsboven, of toch een tikkeltje schuin? Plaats je tekstvak precies waar je wilt. Da’s handig wanneer je je boodschap wilt combineren met leuke stickers en foto’s. Kies vervolgens het lettertype dat bij jou past, pas de kleur en de grootte aan. Je kunt zoveel tekstvakken plaatsen als je wilt!

Maak je tekst op zoals jij dat wilt

Goed om te weten: deze functies zijn alleen beschikbaar voor gewone kaarten, en niet voor ansichtkaarten.

Hélemaal zelf je eigen kaart ontwerpen?

Zelf hartstikke handig met digitale pen en papier? Upload dan je eigen ontwerp in een fotokaart! Jij levert het kunstwerk aan, wij bezorgen het bij die gelukkige ontvanger. Ga direct aan de slag met je eigen kaartontwerp.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.