Bekijk meer

Maak eenvoudig je kaart nóg persoonlijker

Maak in een handomdraai jouw unieke verrassing. Benieuwd hoe gemakkelijk het is? Op deze pagina ontdek je hoe het werkt!

1. Plaats die leuke foto in je kaart

Say cheese! De leukste foto’s zet je niet alleen óp je kaart, maar ook ín je kaart! Feliciteer de jarige met jullie foutste foto samen, of neem een kleine trip down memory lane met foto’s van vroeger. Zo is je kaart niet alleen een geweldige verrassing van buiten, maar ook van binnen!

Plaats die leuke foto in je kaart

2. Jouw handgeschreven boodschap in een kaart

Grote hanenpoten, sierlijke lussen of een snelle krabbel: niets is persoonlijker dan een kaart in je eigen handschrift! En wist je dat je met de Greetz-app heel eenvoudig een handgeschreven boodschap in je kaart zet? Zo gemakkelijk is het:

Jouw handgeschreven boodschap in een kaart

3. Maak je tekst op zoals jij dat wilt

Linksonder, rechtsboven, of toch een tikkeltje schuin? Plaats je tekstvak precies waar je wilt. Da’s handig wanneer je je boodschap wilt combineren met leuke stickers en foto’s. Kies vervolgens het lettertype dat bij jou past, pas de kleur en de grootte aan. Je kunt zoveel tekstvakken plaatsen als je wilt!

Maak je tekst op zoals jij dat wilt

4. Versier je kaart met stickers

Kom je af en toe even woorden tekort? Zeg het met stickers! Daarmee versier je je kaarten voor ieder moment. Of je nu een lieve verjaardagswens verstuurt of iemand een hart onder de riem wilt steken. Kies je favoriet of plak er zoveel als je wilt! Bekijk de video om te zien hoe het werkt!

Maak eenvoudig jouw persoonlijke kaart

Goed om te weten: deze functies zijn alleen beschikbaar voor gewone kaarten, en niet voor ansichtkaarten.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd