Bekijk meer

Kerst

De mooiste kerstkaarten en cadeaus

Lekkere chocola, een mooi boeket of heerlijke wijn? Verstuur nu jouw kerstkaart mét een mooi cadeau.

Tuig je kerstkaart op

Met de versiertips van Greetz, tuig jij deze kerst niet alleen je kerstboom, maar ook al je kerstkaarten helemaal op zoals jij dat wilt!

Populaire kerstcadeaus

Zet de bloemetjes buiten deze kerst

Een witte kerst kunnen we niet garanderen, maar een kleurrijke wel met onze mooie kerststukjes en kerstboeketten.

Kerst 2023: Kerstmis bij Greetz 🎄

December is door kerst (en natuurlijk ook een beetje door Sinterklaas) de meest gezellige tijd van het jaar, zo vinden wij bij Greetz. Samenkomen met vrienden en familie onder het genot van lekker eten, een goede fles wijn en verrassingen voor elkaar. Voor een leuke verrassing of kerstkado 🎁 zit je bij ons helemaal goed. We helpen je graag een handje door je de mooiste kerstcadeau tips te geven zodat jij een originele verrassing hebt. Alles om van kerst 2023 een hele mooie editie te maken. Wie verras jij deze kerstmis?

Wanneer is het kerst?

Wanneer is het kerst 2023? De eerste kerstdag van Kerstmis 2023 valt op maandag 25 december en tweede kerstdag van dit jaar valt op dinsdag 26 december.

Hoe maak ik een leuke kerstkaart?

Met de versiertips van Greetz, tuig jij deze kerst niet alleen je kerstboom, maar ook al je kerstkaarten helemaal op zoals jij dat wilt! Een handgeschreven kerstgroet om te laten weten dat je aan iemand denkt? Een hartverwarmende videoboodschap bij de boom, zodat je deze kerst toch een beetje samen bent? Of zet jezelf als kerstelf op je kaart en versier 'm met de leukste kerst stickers. Op de kerstkaarten pagina lees je alle leuke tips om jouw kerstkaart uniek en persoonlijk te maken. Wat je ook kiest deze kerst... Met Greetz geef je altijd meer dan een kerstkaart.

Kerst vieren met kerstcadeaus

Ook als je liever een kerstcadeautje geeft ben je bij Greetz aan het goede adres. In de grote kerstcollectie van Greetz vind je voor iedereen een passende verrassing, goedgekeurd door de Kerstman (of Kerstvrouw). Is jouw tante, vriendin of moeder een echte zoetekauw? We hebben heerlijke chocolade van luxe merken als LeonidasAustralian en zelfs Tony's Chocolonely. Reken er maar op dat haar kerst niet meer stuk kan! Voor je lieve vent of vader hebben een gaaf bierpakket of een cadeaubon van zijn favoriete winkel als kerst cadeau. En de kids? Die worden met kerstmis helemaal blij van een grote helium kerstballon

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.