Bekijk meer

Kerst

10% korting op alle dranken

Gebruik PROOST10 in je winkelmandje

Populaire kerstcadeaus

Zo maak je echt persoonlijke kaarten

Door de nieuwe website gaat het sturen van kerstkaarten dit jaar wat anders. Maar echt persoonlijke kerstkaarten maken en versturen doe je nog steeds in slechts enkele stappen.

Nieuwe kerstkaarten

Laat je inspireren door de kaarten die we hebben toegevoegd aan onze kerstcollectie. Bij wie vallen jouw kaarten door de bus?

Kerst 2022: Kerstmis bij Greetz 🎄

December is door kerst (en natuurlijk ook een beetje door Sinterklaas) de meest gezellige tijd van het jaar, zo vinden wij bij Greetz. Samenkomen met vrienden en familie onder het genot van lekker eten, een goede fles wijn en verrassingen voor elkaar. Voor een leuke verrassing of kerstkado 🎁 zit je bij ons helemaal goed. We helpen je graag een handje door je de mooiste kerstcadeau tips te geven zodat jij een originele verrassing hebt. Alles om van kerst 2022 een hele mooie editie te maken. Wie verras jij deze kerstmis?

Wanneer is het kerst?

Wanneer is het kerst 2022? De eerste kerstdag van Kerstmis 2022 valt op zondag 25 december en tweede kerstdag van dit jaar valt op maandag 26 december.

Hoe maak ik een leuke kerstkaart?

Of je nou gelooft in de Kerstman 🎅 of de Kerstvrouw 🤶, kerstkaarten maken en versturen hoort wel bij kerst. Met een mooie kerstwens op je kerstkaart, eventueel helemaal uniek gemaakt met je eigen foto's bezorg je iedereen kerstkriebels. Op de kerstkaarten pagina lees je hoe makkelijk het is om de leukste kerstkaarten te maken.

Kerst vieren met kerstcadeaus

Ook als je liever een kerstcadeautje geeft ben je bij Greetz aan het goede adres. In de grote kerstcollectie van Greetz vind je voor iedereen een passende verrassing, goedgekeurd door de Kerstman (of Kerstvrouw). Is jouw tante, vriendin of moeder een echte zoetekauw? We hebben heerlijke chocolade van luxe merken als LeonidasAustralian en zelfs Tony's Chocolonely. Reken er maar op dat haar kerst niet meer stuk kan! Voor je lieve vent of vader hebben een gaaf bierpakket of een cadeaubon van zijn favoriete winkel als kerst cadeau. En de kids? Die worden met kerstmis helemaal blij van een grote helium kerstballon

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd