Bekijk meer

Greetz-app

Vernieuwde Greetz-app

App je ‘m al gezien, de nieuwe Greetz-app? Hierin heb je de mooiste kaarten en cadeaus binnen handbereik, waarmee jij kan laten weten dat je aan iemand denkt.

Nieuw in de Greetz-app

Misschien is het je al opgevallen bij het maken van je kaart: ‘schrijf een tekst met de hand’. Wacht… wat? Het is nu mogelijk om je eigen handgeschreven tekst in de kaart te plaatsen, hoe persoonlijk! Kan via een foto, Apple Pencil of Stylus. Je kan ook via augmented reality (AR) zien hoe je kaart bij de ontvanger thuis zal schitteren én je ontvangt vanaf nu een seintje op je telefoon als een speciaal moment uit je Momentenkalender dichterbij komt. Handig!

Tip! Jouw boodschap verdeeld over drie vlakken

De app van Greetz zijn vernieuwd, en daarmee ook de manier waarop je een tekst plaatst in je kaart. Je verdeelt nu je tekst in de binnenkant van de kaart over drie vlakken: begroeting, boodschap en afsluiting. In elk vlak kan je het lettertype en de lettergrootte aanpassen en de tekst een kleurtje geven. Ook kan je tekst kwijt aan de linkerkant van de kaart.

APPeltje eitje: foto toevoegen in je kaart

Wist je dat de manier van foto toevoegen in je kaart nét even anders gaat in de vernieuwde app? Kies een mooie kaart en klik op ‘Personaliseren’. Voeg in de rechter binnenkant van je kaart een foto toe en plaats je tekst aan de linkerkant van de kaart. Heb je een iPhone? Voeg dan rechts een foto toe door te kiezen voor ‘Tekst typen’ en ‘foto uploaden’.

Download snel de Greetz-app

Daarmee kan je in een handomdraai de perfecte verrassing sturen naar de jarige jet, je lieve opa, zieke collega of beste vriendin.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd