Bekijk meer

Vanwege Pinksteren worden onze bloemen en planten niet bezorgd op zondag 28 mei en maandag 29 mei. Vanaf dinsdag 30 mei kunnen onze bloemen en planten weer worden bezorgd.

Bloemen Geboorte

 (6)

Sorteren

Milestone kaarten (zaai papier)

Milestone kaarten (zaai papier)

€ 12,99

Brievenbus Hoera een meisje

Brievenbus Hoera een meisje

€ 18,99

Brievenbus Rozen gemengd

Brievenbus Rozen gemengd

€ 14,99

Boeket Waardevol Wit

Boeket Waardevol Wit

€ 28,99

Boeket Waardevol Wit + Nijntje

Boeket Waardevol Wit + Nijntje

€ 39,99

Boeket Liefdevol (10 rozen)

Boeket Liefdevol (10 rozen)

€ 29,99

Geboortecadeau bloemen

Als er één cadeau is dat symbool staat voor een geboorte is het natuurlijk een mooie bos bloemen. Hiermee vier je het nieuwe leven en spreek je de wens uit dat de kleine fantastisch tot bloei gaat komen in de toekomst. Of het nu om de geboorte van een jongen of een meisje gaat, de bloemen in ons assortiment bieden voor elk wat wils. De mooie kleuren van geboortebloemen zorgen ervoor dat het huis nog vrolijker wordt na de geboorte van de kleine spruit. Er zijn verschillende soorten geboortecadeaus in bloemvorm om uit te kiezen bij Greetz. Jij weet immers zelf het beste welke past bij de ontvanger. Een compleet boeket, brievenbusbloemen of een vaste plant die langer meegaat: het is allemaal mogelijk. Zo hebben we ook bijvoorbeeld een geboorteboeketten. Maak je keuze en laat bloemen bezorgen door Greetz!

Greetz bezorgt het geboortecadeau

Welke geboortebloemen je ook bestelt bij Greetz, je kunt altijd rekenen op 8 dagen versgarantie. In de eerste dagen van de nieuw spruit staan er dus prachtige bloemen die de feestvreugde nog meer verhogen. Zoals je de bloemen ziet op de site, zo bezorgen we ze ook. Bovendien bezorgen we 7 dagen per week.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd