Bekijk meer
Zet 3 verjaardagen in je Greetz-kalender en krijg een gratis kaart.

Verjaardagskaarten jongen

 (1141)resultaten gevonden

Verjaardagskaart jongen maken en versturen

Lang zal hij leven! Lang zal hij leven! Verstuur een top verjaardagskaart voor een jongen via Greetz! Bij Greetz hebben we namelijk niet alleen een hippe, stoere en leuke verjaardagskaartencollectie laten maken door onze eigen designers. Ook hebben we hele leuke collectiekaarten. Wil je liever zelf creatief aan de slag? Ontwerp dan je eigen hippe of stoere verjaardagskaart van begin tot het eind. Wat je ook kiest, bij Greetz verstuur je altijd de perfecte verjaardagskaart voor een jongen!

Verjaardagskaart voor jongens zelf ontwerpen

Nu je creatief aan de slag gaat met een eigen ontwerp is het handig te weten wat voor een opties je allemaal hebt. Je gaat aan de slag met je kaart. Zo kun je leuke foto’s plaatsen, een tekst schrijven en ook de boel versieren met kaders en stickers. Ben je tevreden over het resultaat? Kies dan nog een kaartformaat en een leuke envelopkleur erbij en stuur je kaart op. Op zoek naar een extra verrassing? Stuur dan een van deze leuke bierpakketten samen met je verjaardagskaart op.

De leukste verjaardagsverrassingen

Wist je dat we bij Greetz nog veel meer hebben voor de jarige? Maak van elke verjaardag een feestje met ons grote assortiment aan verjaardagscadeaus. En met een eigen foto en tekst maak je iedere verjaardagswens uniek. Waarmee verras jij de jarige job?

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.