Bekijk meer
Voor 23.00 besteld, vandaag verstuurd. Bestellingen worden doorgaans binnen 1 à 2 dagen bezorgd.

Verjaardagskaarten man

 (1223)

Feliciteer een man met een verjaardagskaart

Of je nu op zoek bent naar een grappige, hippe of lieve verjaardagskaart voor een man. Bij Greetz heb je een ruime keuze uit verjaardagskaarten voor een man. Wil je dit jaar je man, vriend, broer of vader echt verrassen met zijn verjaardag? Ga dan voor een fotokaart! Plaats zijn leukste/gekste foto of een foto van jullie samen op de kaart. Maak de kaart af met een verjaardagswens en hippe stickers. De kaart is klaar om verstuurt te worden. Voor 23.00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd.

Benieuwd naar de mogelijkheden van het maken van je eigen (foto)kaart? Neem dan een kijkje op onze fotokaarten pagina. En laat je inspireren!

Een verjaardagskaart naar een man sturen met Greetz? Zo werkt het:

  1. Kies je verjaardagskaart, óf ontwerp een eigen kaart.
  2. Voeg eventueel een eigen foto van de jarige job toe en schrijf je felicitaties aan hem in de binnenkant van je kaart.
  3. Kies het formaat van je kaart en de kleur van de envelop.
  4. Wij bezorgen je verjaardagskaart met PostNL aan de jarige op zijn verjaardag.

Verjaardagskaart voor een man maken en versturen

Bij Greetz hebben we exclusieve collecties met verjaardagskaarten speciaal voor een man. Kan hij kaarten van Doodles, TMS of Jan van Haasteren zeer waarderen, dan zit je bij Greetz goed. In de unieke kaartcollecties vind je ook te gekke fotokaarten en opvallende soundz of magic kaarten. Zo maak je een verjaardagskaart nog persoonlijker en heb jij altijd een unieke en originele verjaardagskaart. Veel plezier met het maken van je verjaardagskaart voor een man!

De leukste verjaardagsverrassingen

Wist je dat we bij Greetz nog veel meer hebben voor de jarige? Maak van elke verjaardag een feestje met ons grote assortiment aan verjaardagscadeaus. En met een eigen foto en tekst maak je iedere verjaardagswens uniek. Waarmee verras jij de jarige job?

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.