Bekijk meer

MyGreetz

Meer gemak en voordeel met een MyGreetz-account

Speciaal voor onze klanten is er MyGreetz: de ultieme attentservice. MyGreetz helpt je speciale momenten zoals verjaardagen en jubilea herinneren. Ook spaar je automatisch voor korting op volgende bestellingen. Meer dan 2 miljoen Greetz-klanten gingen je al voor en we nodigen jou ook graag uit. 

In 3 stappen meer gemak en voordeel

  1. Maak een account aan en doorloop de stappen.

  2. Je ontvangt een bevestiging per mail.

  3. Yes gelukt! Maak direct gebruik van je MyGreetz-account.

Meer voordeel met MyGreetz

  • Momentenkalender: voeg in je Momentenkalender bijzondere dagen zoals verjaardagen en/of (trouw)jubileum toe en wij geven jou een seintje als het zover is.

  • Al je adressen op één plek: steeds weer op zoek naar dat huisnummer of die postcode? MyGreetz kan deze informatie voor je opslaan en is daarmee jouw adresboek. Handig!

  • Orderhistorie makkelijk terugzien: hoe verraste je een jaar geleden die jarige vriendin? Wat stond er ook alweer in de kaart voor je broertje? In je MyGreetz-account kun je dit makkelijk terugzien.

  • Tussentijds opslaan: wil je nog even nadenken over bijvoorbeeld de kaart die je aan het maken bent? MyGreetz slaat deze automatisch op in je account zodat je op een later moment verder kunt.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd