Bekijk meer
Vandaag voor 23.00 besteld, vandaag verstuurd.

Beterschap man maken en versturen

 (211)
Toon Brutale Kaarten

Beterschap man maken en versturen

Mannen met een griepje kunnen soms best watjes zijn, maar dat betekent niet dat we ze niet kunnen verwennen met een leuke kaart. Maar het sturen van een beterschapskaartje is niet alleen voor iemand met een griepje, er zijn veel meer redenen om iemand beterschap te willen wensen. Denk aan sportblessures, een gebroken ledenmaat en ook ernstige ziektes. Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft Greetz zelf maar ook andere exclusieve collecties mannen beterschapskaarten laten ontwerpen. Deze kaarten zijn stoer, sportief en bevatten humor. Benieuwd naar onze mannelijke beterschapskaartjes? Bekijk ze dan snel.

Exclusieve collectie beterschapskaarten

Exclusieve collecties die nauw samenwerken met Greetz hebben een stel leuke beterschapskaartjes voor mannen ontworpen. Zo hebben we onder andere grappige beterschapskaarten van Doodles enJan van Haasteren en lieve kaarten van Studio Stroom. Voor elk wat wils! Bestel je kaartje snel, want voor 23.00 uur besteld, is morgen in huis. Wil je iemand nog meer verwennen? Verstuur dan een leuk bierpakket mee met je beterschapskaart.

Beterschapskaartjes voor iedereen!

Natuurlijk heeft Greetz niet alleen beterschapskaartjes voor mannen. Ook voor vrouwen, meisjes en jongens zijn er leuke kaarten samengesteld. Wens ze beterschap en voeg een lieve boodschap toe aan je kaart. Wil je indruk maken met je kaart? Verstuur je gemaakte kaart in formaat XL of Supersize.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.