Bekijk meer

Sinterklaas

40% korting op geselecteerde sinterklaascadeaus

Gebruik code DEAL in je winkelmandje.

Populaire sinterklaascadeaus

Sinterklaaskaarten

Van een kaart worden we allemaal blij. Daarom zetten we ze voor je op een rij. Kies dus je kaart maar doe dit (Ozo)snel. Tussen al deze kaarten vind je de perfecte wel.

Sinterklaascadeaus voor iedereen

December is misschien wel de favoriete maand van iedereen bij Greetz. Naast Kerstmis valt het Sinterklaasfeest natuurlijk ook in december. Leuk aan Sinterklaas is dat de Sint ons ieder jaar een aantal van de allerbeste Pieten stuurt om alles op rolletjes te laten verlopen.

Sinterklaas 2022

Sint en Piet zijn in het land: tijd voor pepernoten en sinterklaascadeautjes. Kun je er dit jaar niet bij zijn met pakjesavond? Via Greetz kun je toch verrassen met leuke sinterklaascadeaus. Zo verstuur je eenvoudig chocolade, een grote helium ballon of speelgoed. Maak je verrassing compleet met een wenskaart van de Sint. Zo maak je een echt succes van pakjesavond.

Originele sinterklaascadeautjes

Wil jij dit jaar eens verrassen met een echt origineel sinterklaascadeau? Dan heeft Greetz goede tips voor sinterklaascadeaus voor alle hulpsinterklazen. Het meest persoonlijke cadeau ontwerp je natuurlijk zelf. Verras dit jaar met een spaarpot met daarop jouw favoriete foto. Of maak blij met een persoonlijke mok van de sint. Zo’n uniek sinterklaascadeau zorgt iedere dag weer voor een glimlach.

De Greetz Pieten zorgen voor supersnelle verzending

Wist je dat we speciaal voor Sinterklaas een aantal goed getrainde Pieten op bezoek hebben om alle sinterklaaskaarten en sinterklaascadeautjes zo goed mogelijk te verzenden? Als je voor 22.00 je bestelling plaatst, wordt het cadeau dezelfde dag nog verstuurd door de Pieten van Greetz!

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd