Bekijk meer

Sinterklaas

Maak pakjesavond onvergetelijk

Of je nu stout of braaf bent geweest, met de sinterklaassurprises van Greetz is het altijd feest!

Sinterklaaskaarten

Van een kaart worden we allemaal blij. Daarom zetten we ze voor je op een rij. Kies dus je kaart maar doe dit (Ozo)snel. Tussen al deze kaarten vind je de perfecte wel.

Bij Greetz koop je sinterklaascadeaus voor iedereen

Bij Greetz is december onze favoriete maand! Geen wonder, want naast de kerstman komt ook de goedheiligman bij ons langs die feestmaand. En het allerleukste aan die lieve goede Sint? Hij stuurt ons ieder jaar zijn beste pietjes om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt! Zo weet jij zeker dat jouw sinterklaascadeaus met een grote glimlach op 5 december geopend worden. Zie ginds komt de stoomboot… met jouw pakjes weer aan!

Vier Sinterklaas 2023 met Greetz

Sint en Piet zijn weer in het land: tijd voor gezelligheid, handenvol pepernoten en de leukste sinterklaascadeautjes onder de schoorsteen. Kun je er dit jaar niet bij zijn met pakjesavond? Via Greetz kun je toch verrassen met een fantastische sinterklaassurprise. Zo verstuur je eenvoudig sinterklaascadeaus zoals heerlijke chocolade, prachtige heliumballonnen en het nieuwste kinderspeelgoed. Maak je verrassing compleet met een wenskaart namens Sint & Piet. Heb je even geen inspiratie voor een leuk sinterklaasgedicht? Geen zorgen! Via de Greetz Teksthulp schud je dat persoonlijke rijmpje als pepernootjes uit je mouw. Alleen nog even een sinterklaasliedje zingen!

De meest originele sinterklaascadeautjes maak je zelf

Alle hulpsinterklazen opgelet! Wil jij dit jaar verrassen met een écht origineel sinterklaascadeau? Dan heeft Greetz dé tip voor je: het persoonlijkste cadeau ontwerp je namelijk zelf. Verras dit jaar met chocolade met daarop jouw tekst. Of maak de ontvanger blij met een persoonlijke mok van de Sint. Zo’n uniek sinterklaascadeau zorgt iedere dag weer voor een glimlach!

Voor 23.00 uur besteld? Morgen bezorgd!

Wist je dat we speciaal voor Sinterklaas de allersnelste pieten op bezoek hebben om jouw sinterklaaskaarten en sinterklaascadeautjes op tijd te bezorgen? Als je voor 23.00 uur je bestelling plaatst, bezorgen de Pieten van Greetz het de volgende dag al. Hoor wie klopt daar…?

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.