Bekijk meer

Je hebt nog 9 uur 42 minuten om jouw bestelling morgen te laten bezorgen.

Sinterklaas chocolade

 (1)
Australian Giftbox | Assorti amandel | 84g

Australian Giftbox | Assorti amandel | 84g

‚ā¨¬†10,49

De lekkerste pepernoten en chocoladeletters bestellen

De stoomboot van Sinterklaas komt weer bijna in Nederland aan. Dat is ook Greetz niet ontgaan. Wij hebben het lekkerste sinterklaas chocolade assortiment. Maar dat was jou misschien al wel bekend. Chocoladeletters of een pot met pepernoten, daar wordt altijd van genoten!

Van luxe chocoladeletter tot pepernoten versturen

Als sint op zoek is naar chocolade, neemt hij eerst een kijkje bij Greetz. Daar vindt hij namelijk de lekkerste sint chocola en leukste schoen cadeautjes. Verras bijvoorbeeld met een chocoladeletter of met een pot strooigoed. Iets anders dan een sinterklaas letter? Kijk eens naar Tony’s chocolade met de vrolijkste sint verpakkingen. Perfect voor de fans van Tony Chocolonely karamel zeezout chocolade. De leukste sinterklaas cadeautjes passen ook gewoon door de brievenbus. Zodat Sint ze ook gemakkelijk kan geven als schoen cadeautje.

Sinterklaas chocolade met eigen foto bestellen

Wil je sinterklaas 2020 écht uniek verrassen? Kijk dan eens naar de sinterklaas chocolade met eigen foto of tekst. Hoe leuk is het om de naam van de ontvanger toe te voegen aan de chocolade van Tony Chocolonely? Dat is een leuke sint verrassing op pakjesavond! Wij bezorgen 7 dagen per week. Morgen bezorgen? Bestel voor 22:00. Wie zoet is krijgt lekkers. Wie verras jij Sinterklaas 2020 met sinterklaas chocolade van Greetz?

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.