Bekijk meer
Hoe meer kerstkaarten, hoe meer korting: 10% korting op 5-9 kaarten, 20% korting op 10-19 kaarten, 30% korting op 20-29 kaarten en 40% korting op 30 > kaarten.

Kerstkaarten voor een zakelijke relatie

 (43)

Zakelijke kerstkaarten maken en versturen

Een oude traditie dat ook zeker dit jaar niet vergeten mag worden is het versturen van een kerstkaart. Maar niet alleen je familieleden, kennissen en vrienden verdienen een kerstkaartje. Je kunt ook bij je zakenrelaties en werknemers een glimlach op hun gezicht toveren door ze te verrassen met een leuk kerstkaartje. Je hebt bijvoorbeeld leuke zaken gedaan met een zakenpartner of je werknemers en collega’s hebben ook dit jaar weer hard hun best gedaan om het bedrijf tot een succes te maken. Verras ze met de zakelijke kerstkaarten van Greetz! Speciaal ontworpen door onze eigen designers. De zakelijke kerstkaarten kun je naar jezelf versturen zodat ze persoonlijk uitgedeeld kunnen worden op de werkvloer of je laat ze direct versturen naar het juiste postadres.

Maak je zakelijke kerstkaart persoonlijk met logo of foto

Wil je graag een zakelijke kerstkaart bij Greetz bestellen, maar wil je je kerstkaartje extra persoonlijk maken? Dat kan met onze eigen ontwerp kaarten! Voeg bijvoorbeeld afbeeldingen van de bedrijfsuitjes toe, of van het logo van het bedrijf. Schrijf een persoonlijke boodschap aan de binnenkant van de kaart en versier het met stickers. Wil je de kaarten zo snel mogelijk afleveren bij de geadresseerden? Geen punt! Voor 23.00 uur besteld, is vandaag verstuurd. Je kunt ook een andere bezorgdatum kiezen, zodat jouw kerstkaart op de juiste dag bij de ontvanger bezorgd wordt.

Tip: Bekijk ook eens onze volledige collectie aan kerstkaarten en tips om de leukste kerstskaart te maken.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.