Bekijk meer

Kaarten & cadeaus voor elk type vader

Fijne Vaderdag!

Borrelaar, boekenwurm, snoepkont of keukenprins: Greetz wenst álle vaders een fijne Vaderdag.

Een kaart voor élke vader

Populaire vaderdagcadeaus

Vaderdag 2024 - Hoe ga jij je vader een fijne Vaderdag wensen?

Vaders houden van verrassingen! Bij Greetz vind je originele Vaderdag cadeaus van zoveel soorten, maten, geuren en kleuren dat je hem ongetwijfeld weer heel blij gaat maken. Geniet jouw vader van een biertje of een glas wijn? Bekijk dan het drankassortiment van Greetz met de lekkerste dranken. Speciaal voor vader hebben onze inkopers veel nieuwe bieren, speciaalbieren en wijnen, waaronder Hamersma wijnen, toegevoegd aan de collectie. Is je vader een zoetekauw en gaat zijn liefde door de maag? Dan verras je hem natuurlijk met luxe chocolade van verleidelijke merken zoals Leonidas, Australian, Merci of Tony's Chocolonely. Houdt jouw papa van een geintje? We hebben nieuwe heliumballonnen en gepersonaliseerde foto cadeaus zoals gepersonaliseerde mokken. Cadeaus met eigen foto kunnen heel leuk zijn, maar lenen zich ook perfect om je vader eens lekker in de maling te nemen. Je lees het goed: Greetz heeft een ruim assortiment met cadeaus voor papa. Met welke verrassing zeg jij het dit jaar?

Wanneer is het Vaderdag in Nederland?

Vaderdag 2023 valt op zondag 16 juni. Bijna een maand na Moederdag. Net zoals Moederdag ieder jaar een vaste dag heeft en valt op de tweede zondag in mei, valt Vaderdag altijd op de derde zondag in juni. Vaderdag staat natuurlijk in het teken van alle vaders en hun (o zo) vaderlijke gedrag en de positieve invloed die zij met zich meebrengen. Dus heb jij een vader, opa, schoonvader of ander vaderlijk figuur in je leven die je wil bedanken met een leuke verrassing? Dan is zondag 16 juni de geschikte dag om hem te verblijden. Wist je dat Vaderdag in België op een andere dag valt? Namelijk zondag 9 juni.

Vaderdag cadeau bezorgen op zondag 16 juni

Om zijn dag nog specialer te maken, bezorgen we als je dat wil jouw verrassing óp zondag 16 juni. Dat is natuurlijk vooral leuk als je er zelf niet bij kan zijn maar hem wel wil verrassen op deze speciale dag. Weet je echt niet waar je hem dit jaar mee wil verrassen? Bij Greetz vind je ongetwijfeld een mooie verrassing. Van een mok met foto tot bier met eigen etiket, van de mooiste vaderdagkaarten tot de lekkerste Hamersma wijnen. 

Fijne Vaderdag!

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.