Bekijk meer

Moederdag

Moederdag

Verras die lieve mama

Populaire moederdagcadeaus

Moederdagkaarten

Zondag 14 mei is het Moederdag. Verras met een leuke moederdagkaart.

Moederdag 2023 - Hoe verras jij haar?

Zondag 7 mei 2023 is het weer Moederdag. De dag om moeder, schoonmoeder, oma, zus of vriendin te zeggen hoe fijn het is dat ze er zijn. En wat is er nou leuker dan om dat te doen op een persoonlijke manier? Bij Greetz vind je altijd een geschikt cadeau voor Moederdag. Tussen onze cadeaus voor Moederdag vind je prachtige boeketten, ballonnen, chocolade, beatyproducten en nog veel meer. Maak je cadeau voor Moederdag extra speciaal door er een lieve moederdagkaart aan toe te voegen en je cadeau luxe in te laten pakken door de Greetz inpakservice.

Moederdag ideeën en tips

Bij Greetz vind je unieke cadeaus voor Moederdag en moederdagkaarten om je moeder, schoonmoeder of misschien zelfs je grootmoeder een lieve boodschap te sturen. Greetz heeft unieke collecties van hippe merken zoals Lief!, Blond Amsterdam, maar ook Loesje.

Je kan jouw cadeau extra persoonlijk maken met een foto of tekst. In het Moederdag fotocadeau assortiment vind je te personaliseren wijnen, fotomokken, chocolade en meer! Je plaatst eenvoudig jouw favoriete foto op je cadeau.  Inspiratie voor op de kaart of het cadeau nodig? Bekijk dan onze gedichten en tips voor Moederdag.

Fijne Moederdag!

Moederdag 2023 zal geen echte Moederdag zijn als je haar naast het lekkere ontbijtje op bed ook niet verrast met een mooie bos moederdag bloemen. We hebben zo veel soorten bloemen, dus haar lievelingsbloemen hebben we sowieso. Daarmee maak je jouw verrassing voor Moederdag al heel bijzonder. Er zijn tulpen, rozen, chrysanten, gerbera's, lelies en zelfs hortensia's. Samen met een mooie moederdagkaart maak je er een dag van om nooit te vergeten. Extra leuk: wij bezorgen al jouw Moederdag verrassingen ook óp zondag 7 mei! Zo haal je alles in huis om haar een fijne Moederdag te wensen.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd