Bekijk meer

Maak het zelf voor Moederdag

Moederdag

Greetz wenst alle moeders een fijne Moederdag!

Zet je eigen handschrift in je kaartDat doe je heel eenvoudig via de app
Maak een fotocollage kaartDe leukste moederdagkaart maak je zelf
Plaats een kindertekening in je kaartKnutsel online lekker verder
Verras met een fotocadeauMaak je eigen ballon of chocolade

Populaire moederdagcadeaus

Type kaart

De mooiste moederdagverrassing maak je zelf

Zondag 14 mei is het weer Moederdag. Waar worden mama’s blij van? Precies… een zelfgemaakte verrassing! Geen gehannes met lijm of glitter dit jaar, want bij Greetz maak je het makkelijk online.

Laat de kids hun allermooiste tekening voor mama maken, en zet ‘m op een kaart, mok of heerlijke doos chocolade! Of ga aan de slag met een collage van jullie gekste foto’s samen. Schrijf jouw moederdagwens in je eigen handschrift en zet ‘m via de app in je kaart. Niets persoonlijker dan dat, toch?

Jouw handgeschreven boodschap in je kaart

Wist je dat je met de Greetz-app heel eenvoudig een handgeschreven boodschap in je moederdagkaart zet? Zo gemakkelijk is het: schrijf een berichtje, maak er een foto van, en upload het in een leuke kaart. Wat is er nu persoonlijker dan dat? Probeer het nu zelf!

Moederdag 2024 - Hoe verras jij haar?

Zondag 14 mei 2023 is het weer Moederdag. De dag om moeder, schoonmoeder, oma, zus of vriendin te zeggen hoe fijn het is dat ze er zijn. En wat is er nou leuker dan om dat te doen op een persoonlijke manier? Bij Greetz vind je altijd een geschikt cadeau voor Moederdag. Tussen onze cadeaus voor Moederdag vind je prachtige boeketten, ballonnen, chocolade, beautyproducten en nog veel meer. Maak je cadeau voor Moederdag extra speciaal door er een lieve moederdagkaart aan toe te voegen en je cadeau luxe in te laten pakken door de Greetz inpakservice.

Moederdag ideeën en tips

Bij Greetz vind je unieke cadeaus voor Moederdag en moederdagkaarten om je moeder, schoonmoeder of misschien zelfs je grootmoeder een lieve boodschap te sturen. Greetz heeft unieke collecties van hippe merken zoals Lief!, Blond Amsterdam, maar ook Loesje.

Je kan jouw cadeau extra persoonlijk maken met een foto of tekst. In het Moederdag fotocadeau assortiment vind je te personaliseren wijnen, fotomokken, chocolade en meer! Je plaatst eenvoudig jouw favoriete foto op je cadeau.  Inspiratie voor op de kaart of het cadeau nodig? Bekijk dan onze gedichten en tips voor Moederdag.

Fijne Moederdag!

Moederdag 2023 zal geen echte Moederdag zijn als je haar naast het lekkere ontbijtje op bed ook niet verrast met een mooie bos moederdag bloemen. We hebben zo veel soorten bloemen, dus haar lievelingsbloemen hebben we sowieso. Daarmee maak je jouw verrassing voor Moederdag al heel bijzonder. Er zijn tulpen, rozen, chrysanten, gerbera's, lelies en zelfs hortensia's. Samen met een mooie moederdagkaart maak je er een dag van om nooit te vergeten. Extra leuk: wij bezorgen al jouw Moederdag verrassingen ook óp zondag 14 mei! Zo haal je alles in huis om haar een fijne Moederdag te wensen.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.