Winkelmandje
Je hebt nog geen producten toegevoegd
Kaarten Bloemen Ballonnen Foto & Tekst
cadeaus
Alle
cadeaus
Uitnodigingen
Top 3 kaartmomenten
Wie ga jij verrassen?

Online je kaart versturen

Echte kaarten maken en online versturen naar al je vrienden, familie en kennissen, dat is het gemak van Greetz. Hierbij kun je kiezen uit de eigen unieke collectie wenskaarten, maar je kunt ook zelf aan de hand van enkele eenvoudige stappen een persoonlijke fotokaart creëren. Er is heel veel mogelijk op het gebied van online een kaart versturen. Zo kun je bijvoorbeeld een geluid toevoegen, je eigen handschrift kiezen of met Magic je wenskaart extra persoonlijk maken. Leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag, om je liefde te verklaren, bij een geboorte of gewoon zomaar. Natuurlijk kun je bij Greetz ook terrecht voor de mooiste kerstkaarten.

Een cadeau samen met je kaart online versturen

Heb jij weinig tijd om een cadeau te kopen voor die verjaardag van morgen of wil je je moeder verrassen met een leuk cadeau voor haar? Op zoek naar een leuk kerstcadeau? Kies dan uit meer dan 1000 cadeaus die je eenvoudig en snel online met je kaart mee kunt sturen. Je cadeau kun je direct naar de ontvanger versturen of naar jezelf, zodat je het cadeau verpakt mee kan nemen. Voor elk moment hebben we een leuk cadeaus

Vooruit plannen

Wil jij geen één moment voorbij laten gaan? Zet dan je kaart al dan niet met cadeau alvast klaar. Kies de verstuurdatum en jij bent gegarandeerd op tijd!

Kies dus voortaan voor gemak: verstuur online een unieke kaart en voeg er een leuk cadeau aan toe.

Hoe wordt Greetz gewaardeerd?
8.3
Greetz scoort gemiddeld een 8.3 10
uit 1264 beoordelingen
LAATSTE RECENSIES:
"Makkelijk, leuke kaarten, tevens kun jezelf ..
"Het is makkelijk om zelf een leuke kaart te ..