Bekijk meer

Nieuwe woning

Nieuwe woning

Verras de trotse bewoners

Populaire verrassingen

Nieuwe woning kaarten

Een nieuwe woning, een nieuw adres. Dat verdient een mooie kaart.

Gaat er iemand verhuizen? Feliciteer met de nieuwe woning!

Voor het eerst samenwonen of samen verhuizen naar een nieuwe stek? Voor het eerst een eigen plek die je helemaal eigen maakt mét of zonder grote verbouwing? Verhuizen binnen je eigen woonplaats en dichtbij blijven of emigreren naar een ander land óf verre provincie? Er zijn zo veel redenen en manieren om te verhuizen. Het is dus niet héél vreemd dat er in Nederland per dag 4919 verhuizingen plaatsvinden. De kans is dus groot dat er ook iemand in jouw omgeving iemand in de wolken is met een nieuwe woning.

Is er een vriend, vriendin, kennis of familielid van jou net verhuisd of gaat er iemand binnenkort verhuizen? De housewarming is misschien nog niet eens gepland, maar verhuizen is altijd spannend. Dus stuur alvast een leuke verrassing als nieuwe woning felicitatie. Er zijn veel redenen om te verhuizen, maar er zijn nog meer verschillende soorten verrassingen. Wat denk je van een leuke felicitatiekaart waarin je ook even laat weten dat je snel langskomt om de nieuwe stek te bewonderen? Een prachtig boeket of kleurrijke heliumballon zorgt voor wat leven tussen alle verhuisdozen. Is er een zoetekauw verhuisd? Verstuur dan chocoladebonbons of laat heerlijk gebak bezorgen. Dat is genieten tussen het sjouwen, uitpakken en inrichten door.

Iemand feliciteren met zijn of haar nieuwe woning? Hoe leuk is het om dat met een kaartje te doen! En bezorg de nieuwe eigenaren éxtra bijzondere post door een eigen foto en/of tekst toe te voegen. Zeker weten dat jouw kaartje lang bewaard blijft.

Ga je zelf verhuizen? Stuur een verhuisbericht

Ga je verhuizen naar een nieuwe woning of zijn jullie zelfs al verhuisd? Dat is heel leuk nieuws. En leuk verhuisnieuws deel je natuurlijk met je vrienden en familie. Maak je eigen verhuisbericht bij Greetz. Laat je vrienden en familie weten wat je (of jullie!) nieuwe adres is. Staat de housewarming al gepland? Dan kan je ook alvast de datum voor de housewarming in de nieuwe stek delen.

Je eigen verhuisbericht maak je heel gemakkelijk zelf en uniek bij Greetz. Net zoals alle andere wenskaarten en uitnodigingskaarten kies je de kaart van jouw keuze. Bij Greetz vind je een zeer ruime keuze aan stijlen en verschillende type verhuisberichten. Er is zo veel keuze dat je altijd wel een origineel en leuk verhuisbericht maakt.

Heb je je kaart gekozen en ontworpen? Typ jouw boodschap aan de binnenkant. Vergeet je nieuwe adres niet te delen, want dat is natuurlijk de belangrijkste reden om een verhuisbericht te sturen. Eventueel versier je de verhuisberichten nog met stickers of emoji's, kies een envelop en versturen maar! Je kan er ook voor kiezen de verhuisberichten door ons te laten drukken en naar je nieuwe adres te sturen. Zo kan je ze thuis met de hand beschrijven en zelfs nog een persoonlijke boodschap per ontvanger toevoegen. 

Tips om een uniek verhuisbericht te maken

Een paar tips om je verhuisbericht uniek te maken: Stuur een verhuisbericht in de stijl van je nieuwe woning. Heb je een huis met veel botanische, klassieke of juist moderne elementen. Neem dit mee in de keuze van je kaart. Óf kies voor een eigen te ontwerpen kaart zoals een fotokaart met een of meerdere foto's. Dat is extra leuk als je het huis flink onder handen hebt genomen en trots bent op de verbouwing. Laat het resultaat zien van je verbouwing. Was je verhuizing spannend en uitdagend? Kies dan voor een kaart met meerdere foto's en zet je vrienden die je bij de verhuizing hebben geholpen in het zonnetje. Gebruik de meerdere foto's om ze te bedanken op je verhuisbericht en laat iedereen zie hoe blij je was met hun hulp. 

Meer weten over verhuiskaarten en verhuisberichten? Bekijk dan eens onze pagina speciaal over verhuiskaarten en verhuisberichten voor extra inspiratie en tips!

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.