Bekijk meer

Aap met vetplant

Uitverkocht

Aap met vetplant

Ben jij opzoek naar een origineel cadeau wat direct op tafel of kast kan? Kijk niet verder en verras de ontvanger met deze geweldige aap met succulent (vetplant). Een succulent of vetplant is een plant die water opslaat in een deel van zijn lichaam. Dit kan zowel in de wortel, stengel of het blad gebeuren en dan spreekt men respectievelijk van knol-, stam of bladsucculenten. De meeste succulenten zijn te herkennen aan hun dikke, vlezige weefsels. De naam succulent komt van het Latijnse woord sucus, dat sap betekent. Dit cadeau is een gegarendeerd succes! Bestel deze plant met aap vandaag nog en bezorg de ontvanger een mooie verrassing! Toch liever een andere plant? Bekijk dan onze andere planten!

Plant specificaties:
 • Inclusief pot & glazen bal
Plant verzorgingstips:
 • Het enige dat ze van je vragen is een lichte standplaats. Felle zon wordt in sommige gevallen toegejuicht, maar andere soorten kunnen daar juist niet tegen. Qua temperatuur vinden ze alles prima.
 • Geef ze af en toe (1x in de week) een scheutje water.
Waarom Greetz:
 • Dit arrangement is te bestellen met jouw persoonlijke boodschap op een kaart of minikaartje naar keuze.
 • Wij bezorgen de planten dagvers van de veiling.
 • Op water bezorgd en geleverd met snijbloemvoeding.
 • De bezorging van deze plant kan alle dagen van de week.

Boeketten en planten

 • Zondag t/m vrijdag: bloemen en planten voor 22:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €6,49.

 • Zaterdag t/m donderdag: bloemen en planten na 22:00 uur besteld, geven wij de eerstvolgende dag mee met de bezorgdienst en worden bezorgd vanaf €6,49.

 • Vrijdag en zaterdag: bloemen en planten besteld op vrijdag na 22.00 uur of op zaterdag tot 22:00 uur, worden maandag bezorgd vanaf €6,49. Of kies voor speciale bezorging op zondag voor €9,99.

Brievenbusbloemen

 • Maandag t/m vrijdag: brievenbusbloemen voor 17:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €3,99.

 • Maandag t/m vrijdag: brievenbusbloemen tussen 17:00 en 22:00 uur besteld, kunnen de volgende dag nog worden bezorgd door de pakketbezorger voor €4,49.

 • Vrijdag t/m zondag: brievenbusbloemen besteld op vrijdag na 22.00 uur, zaterdag of zondag tot 22:00 uur, worden maandag bezorgd voor €4,49 of kies voor speciale bezorging op zondag voor €9,99.

Uitzonderingen

 • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

 • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

Je ontvangt in je verzendbevestiging een track & trace link, waarmee je jouw bestelling kan volgen tot aan het moment van bezorgen.

*Bloemen zijn een natuurproduct, een geleverd boeket kan afwijken van de afbeelding.

**Hoewel Greetz haar uiterste best doet om jouw bestelling tijdig op de gewenste datum te leveren, kan het soms voorkomen dat er vertraging in de levering door toedoen van derden ontstaat. De overeengekomen levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Anderen bekeken ook

Visgraat plant

Visgraat plant

€ 19,99

Bloeipotloden - Let it Bee + confetti

Bloeipotloden - Let it Bee + confetti

€ 9,99

Brievenbus plant Treemore Koffie

Brievenbus plant Treemore Koffie

€ 13,99

Boeket Liefdevol + Tony's Proeverijtje

Boeket Liefdevol + Tony's Proeverijtje

€ 41,99

Bloeipotloden Hoera + confetti

Bloeipotloden Hoera + confetti

€ 9,99

Brievenbus Hiep Hiep Hoera giftset

Brievenbus Hiep Hiep Hoera giftset

€ 15,99

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd