Bekijk meer

Blauwe varen (incl. pot)

Blauwe varen (incl. pot)

Blauwe varen (incl. pot)

19,99

Vanwege Pinksteren worden onze bloemen en planten niet bezorgd op zondag 28 mei en maandag 29 mei. Vanaf dinsdag 30 mei kunnen onze bloemen en planten weer worden bezorgd.

Op zoek naar een uniek plantencadeau? Kijk niet verder en verras de ontvanger met een bijzonder mooie blauwe varen.

De Phleboduim, ook wel de blauwvaren genoemd, behoort tot de varens. Deze planten staan het liefst op een plek zonder zonlicht! Een plek in de (half schaduuw) is perfect voor deze plant. De Blue Star groeit in de natuur, in de boomtoppen van verschillende oerwouden. In de moerassen van Florida komt de Phleboduim vaak hoog in de bomen voor. In het wild kan deze kamerplant tot wel 1 meter hoog worden. Echter, is de kans heel klein dat de Blue Star woonkamervariant dit zal bereiken. Bestel deze plant vandaag nog en bezorg de ontvanger een mooie verrassing! Toch liever een andere plant? Bekijk dan onze andere planten!

Plant specificaties:

 • Inclusief pot

Plant verzorgingstips:

 • Houd de grond licht vochtig.
 • Vermijd een laag water onderin de pot.
 • De plant staat het liefst in (half)schaduw.

Waarom Greetz:

 • Dit arrangement is te bestellen met jouw persoonlijke boodschap op een kaart of minikaartje naar keuze.
 • Wij bezorgen de planten dagvers van de veiling.
 • De bezorging van deze plant kan alle dagen van de week.

Boeketten en planten

 • Zondag t/m vrijdag: bloemen en planten voor 22:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €6,49.

 • Zaterdag t/m donderdag: bloemen en planten na 22:00 uur besteld, geven wij de eerstvolgende dag mee met de bezorgdienst en worden bezorgd vanaf €6,49.

 • Vrijdag en zaterdag: bloemen en planten besteld op vrijdag na 22.00 uur of op zaterdag tot 22:00 uur, worden maandag bezorgd vanaf €6,49. Of kies voor speciale bezorging op zondag voor €9,99.

Brievenbusbloemen

 • Maandag t/m vrijdag: brievenbusbloemen voor 17:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €3,99.

 • Maandag t/m vrijdag: brievenbusbloemen tussen 17:00 en 22:00 uur besteld, kunnen de volgende dag nog worden bezorgd door de pakketbezorger voor €4,49.

 • Vrijdag t/m zondag: brievenbusbloemen besteld op vrijdag na 22.00 uur, zaterdag of zondag tot 22:00 uur, worden maandag bezorgd voor €4,49 of kies voor speciale bezorging op zondag voor €9,99.

Uitzonderingen

 • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

 • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

Je ontvangt in je verzendbevestiging een track & trace link, waarmee je jouw bestelling kan volgen tot aan het moment van bezorgen.

*Bloemen zijn een natuurproduct, een geleverd boeket kan afwijken van de afbeelding.

**Hoewel Greetz haar uiterste best doet om jouw bestelling tijdig op de gewenste datum te leveren, kan het soms voorkomen dat er vertraging in de levering door toedoen van derden ontstaat. De overeengekomen levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Anderen bekeken ook

Visgraat plant

Visgraat plant

€ 19,99

Pachira plant (incl. pot)

Pachira plant (incl. pot)

€ 21,99

Brievenbus Hoera een meisje

Brievenbus Hoera een meisje

€ 18,99

Boeket Waardevol Wit + Kneipp Amandelbloesem

Boeket Waardevol Wit + Kneipp Amandelbloesem

€ 47,99

Boeket Liefdevol + Tony's Proeverijtje 300g

Boeket Liefdevol + Tony's Proeverijtje 300g

€ 41,99

Boeket Waardevol Wit + Merci chocolade 250g

Boeket Waardevol Wit + Merci chocolade 250g

€ 37,99

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd