Bekijk meer

Ballon 'Pokemon'

Ballon 'Pokemon'

14,99

Je hebt nog 33 minuten om jouw bestelling morgen te laten bezorgen.

Verras de jarige job met deze stoere ballon van Pokemon! De ballon wordt bezorgd in een speciale grote ballonnendoos, die je daarna kunt omtoveren naar een speelhuisje of maak er een eigen creatie van! Toch liever een ander ballon? Bekijk dan onze andere ballonnen!

Productspecificaties: 

  • De hoogste kwaliteit heliumballonnen!
  • Diameter: 45 cm
  • Speciale cadeauverpakking: ballon vliegt uit de doos zodra je de deksel opent
  • Verstuurd per pakketservice
  • 7 dagen zweefgarantie

Iedere kaart kan met een ballon worden verstuurd, de kaart wordt vastgemaakt aan de ballon. Zorg voor een grote verrassing door deze helium ballon te versturen.

Zondag t/m vrijdag: ballonnen voor 22:30 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €5,99.

Zaterdag t/m donderdag: ballonnen na 22:30 uur besteld, geven wij de eerstvolgende dag mee met de bezorgdienst en worden bezorgd vanaf €5,99.

Vrijdag en zaterdag: ballonnen besteld op vrijdag na 22.30 uur of op zaterdag tot 22:30 uur, worden maandag bezorgd vanaf €5,99. Of kies voor speciale bezorging op zondag voor €9,99. Uitzonderingen

  • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

  • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

Je ontvangt in je verzendbevestiging een track & trace link, waarmee je jouw bestelling kan volgen tot aan het moment van bezorgen.

*Hoewel Greetz haar uiterste best doet om jouw bestelling tijdig op de gewenste datum te leveren, kan het soms voorkomen dat er vertraging in de levering door toedoen van derden ontstaat. De overeengekomen levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Anderen bekeken ook

Ballon 'Paw Patrol'

Ballon 'Paw Patrol'

€ 15,99

Ballon XXL 'T-rex'

Ballon XXL 'T-rex'

€ 22,99

Ballon Paw Patrol Action

Ballon Paw Patrol Action

€ 15,99

Ballon Peppa Pig & Teddy

Ballon Peppa Pig & Teddy

€ 15,99

Ballonnen tros groen en roze 'Beterschap'

Ballonnen tros groen en roze 'Beterschap'

€ 21,99

Ballonnen tros 'Veel liefs'

Ballonnen tros 'Veel liefs'

€ 21,99

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd