Bekijk meer

Ballon 'Thank you'

Ballon 'Thank you'

14,99

Wie wil jij bedanken? Zorg voor een zwevende verrassing met deze mooie ballon met de tekst 'Thank you'. Toch liever een ander ballon? Bekijk dan onze andere ballonnen!

Productspecificaties:

  • De hoogste kwaliteit heliumballonnen!
  • Diameter: 45 cm 
  • Speciale cadeauverpakking: ballon vliegt uit de doos zodra je de deksel opent
  • Verstuurd per pakketservice
  • 7 dagen zweefgarantie
Iedere kaart kan met een ballon worden verstuurd, de kaart wordt vastgemaakt aan de ballon. Zorg voor een grote vliegende verrassing door deze helium ballon te versturen. 

Zondag t/m vrijdag: ballonnen voor 22:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €5,99.

Zaterdag t/m donderdag: ballonnen na 22:00 uur besteld, geven wij de eerstvolgende dag mee met de bezorgdienst en worden bezorgd vanaf €5,99.

Vrijdag en zaterdag: ballonnen besteld op vrijdag na 22.00 uur of op zaterdag tot 22:00 uur, worden maandag bezorgd vanaf €5,99. Of kies voor speciale bezorging op zondag voor €9,99. Uitzonderingen

  • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

  • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

Je ontvangt in je verzendbevestiging een track & trace link, waarmee je jouw bestelling kan volgen tot aan het moment van bezorgen.

*Hoewel Greetz haar uiterste best doet om jouw bestelling tijdig op de gewenste datum te leveren, kan het soms voorkomen dat er vertraging in de levering door toedoen van derden ontstaat. De overeengekomen levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Anderen bekeken ook

Ballonnen tros 'Best Mom'

Ballonnen tros 'Best Mom'

€ 21,99

Ballon 'You're the best dad'

Ballon 'You're the best dad'

€ 14,99

Ballon 'Cheers'

Ballon 'Cheers'

€ 14,99

Ballon 'Super papa'

Ballon 'Super papa'

€ 14,99

Ballon 'Best Mum'

Ballon 'Best Mum'

€ 14,99

Ballon 'Bedankt'

Ballon 'Bedankt'

€ 14,99

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd