Bekijk meer

Ballonnen tros 'Gefeliciteerd Ouwe'

Ballonnen tros 'Gefeliciteerd Ouwe'

21,99

Je hebt nog 5 uur 8 minuten om jouw bestelling morgen te laten bezorgen.

Hoera! Wie is er jarig? Verras hem met deze stoere extra grote verrassing. Niet met 1 ballon, maar met maar liefst 3 ballonnen! Vrolijk wordt de jarige job gegarandeerd met deze 3 ballonnen. Wie ga jij verrassen met deze verjaardags ballonnen tros? Toch liever een andere ballonnen tros? Bekijk dan onze andere ballonnen trossen!

Productspecificaties
  • 1 blauwe ster ballon, 1 ronde ballon met de tekst 'Hiep Hierp Hoera' en 1 ronde ballon met een vuist en de tekst 'Gefeliciteerd Ouwe' 
  • De hoogste kwaliteit heliumballonnen!
  • Diameter: 45 cm
  • Speciale cadeauverpakking: ballon vliegt uit de doos zodra je de deksel opent
  • Verstuurd per pakketservice
  • 7 dagen zweefgarantie
Het trosje ballonnen kan met een kaart verstuurd worden, de kaart wordt dan vastgemaakt aan de ballonnen. Zorg voor een extra grote verrassing door deze ballonnen te versturen. 

Zondag t/m vrijdag: ballonnen voor 22:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €5,99.

Zaterdag t/m donderdag: ballonnen na 22:00 uur besteld, geven wij de eerstvolgende dag mee met de bezorgdienst en worden bezorgd vanaf €5,99.

Vrijdag en zaterdag: ballonnen besteld op vrijdag na 22.00 uur of op zaterdag tot 22:00 uur, worden maandag bezorgd vanaf €5,99. Of kies voor speciale bezorging op zondag voor €9,99. Uitzonderingen

  • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

  • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

Je ontvangt in je verzendbevestiging een track & trace link, waarmee je jouw bestelling kan volgen tot aan het moment van bezorgen.

*Hoewel Greetz haar uiterste best doet om jouw bestelling tijdig op de gewenste datum te leveren, kan het soms voorkomen dat er vertraging in de levering door toedoen van derden ontstaat. De overeengekomen levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Anderen bekeken ook

Ballon 'Gefeliciteerd Ouwe'

Ballon 'Gefeliciteerd Ouwe'

€ 14,99

Ballonnen tros 'Happy Birthday'

Ballonnen tros 'Happy Birthday'

€ 21,99

Ballonnen tros Aap 'Happy Birthday'

Ballonnen tros Aap 'Happy Birthday'

€ 21,99

Ballon zwarte stippen 'Happy Birthday'

Ballon zwarte stippen 'Happy Birthday'

€ 14,99

Ballon donker blauw 'Happy Birthday'

Ballon donker blauw 'Happy Birthday'

€ 14,99

Ballon 'Hiep Hiep Hoera!'

Ballon 'Hiep Hiep Hoera!'

€ 14,99

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd