Bekijk meer

Ballonnen tros harten roségoud

Ballonnen tros harten roségoud

21,99

Toon je liefde op een originele manier. Verras je geliefde daarom niet met 1 ballon, maar met maar liefst 3 ballonnen! De ballonnen zijn ook leuk om aan jouw beste vriend of vriendin te geven. Toch liever een andere ballonnen tros? Bekijk dan onze andere ballonnen trossen!

Productspecificaties
  • 3 hart ballonnen in de kleur roségoud
  • De hoogste kwaliteit heliumballonnen!
  • Diameter: 45 cm
  • Speciale cadeauverpakking: ballon vliegt uit de doos zodra je de deksel opent
  • Verstuurd per pakketservice
  • 7 dagen zweefgarantie
Het trosje ballonnen kan met een kaart verstuurd worden, de kaart wordt dan vastgemaakt aan de ballonnen. Zorg voor een extra grote verrassing door deze ballonnen te versturen. 

Zondag t/m vrijdag: ballonnen voor 22:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €5,99.

Zaterdag t/m donderdag: ballonnen na 22:00 uur besteld, geven wij de eerstvolgende dag mee met de bezorgdienst en worden bezorgd vanaf €5,99.

Vrijdag en zaterdag: ballonnen besteld op vrijdag na 22.00 uur of op zaterdag tot 22:00 uur, worden maandag bezorgd vanaf €5,99. Of kies voor speciale bezorging op zondag voor €9,99. Uitzonderingen

  • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

  • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

Je ontvangt in je verzendbevestiging een track & trace link, waarmee je jouw bestelling kan volgen tot aan het moment van bezorgen.

*Hoewel Greetz haar uiterste best doet om jouw bestelling tijdig op de gewenste datum te leveren, kan het soms voorkomen dat er vertraging in de levering door toedoen van derden ontstaat. De overeengekomen levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Anderen bekeken ook

Ballon ´Rood hart´

Ballon ´Rood hart´

€ 14,99

Ballonnen tros 'Mrs & Mrs'

Ballonnen tros 'Mrs & Mrs'

€ 21,99

Ballon roze hart 'I love you'

Ballon roze hart 'I love you'

€ 14,99

Ballonnen tros 'Mr & Mr'

Ballonnen tros 'Mr & Mr'

€ 21,99

Ballonnen tros 'Ik hou van jou'

Ballonnen tros 'Ik hou van jou'

€ 21,99

Ballonnen tros goud roze 'Happy Birthday'

Ballonnen tros goud roze 'Happy Birthday'

€ 21,99

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd