Bekijk meer

Ballonnen tros 'Hartjes'

Ballonnen tros 'Hartjes'

21,99

Je hebt nog 21 uur 6 minuten om jouw bestelling morgen te laten bezorgen.

Wie is de liefde van jouw leven? Verras diegene met dit liefdes trosje ballonnen! Je geeft hiermee niet één ballon, maar drie ballonnen. Vrolijk wordt de ontvanger gegarandeerd met deze drie hartjes ballonnen. 
  • De heliumballonnen vliegen uit de speciale cadeauverpakking
  • De hoogste kwaliteit heliumballonnen
Het trosje ballonnen kan met een kaart verstuurd worden, de kaart wordt vastgemaakt aan de ballonnen. Zorg voor een grote verrassing door deze ballonnen te versturen. 

Zondag t/m vrijdag: ballonnen voor 22:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €5,99.

Zaterdag t/m donderdag: ballonnen na 22:00 uur besteld, geven wij de eerstvolgende dag mee met de bezorgdienst en worden bezorgd vanaf €5,99.

Vrijdag en zaterdag: ballonnen besteld op vrijdag na 22.00 uur of op zaterdag tot 22:00 uur, worden maandag bezorgd vanaf €5,99. Of kies voor speciale bezorging op zondag voor €9,99. Uitzonderingen

  • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

  • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

Je ontvangt in je verzendbevestiging een track & trace link, waarmee je jouw bestelling kan volgen tot aan het moment van bezorgen.

*Hoewel Greetz haar uiterste best doet om jouw bestelling tijdig op de gewenste datum te leveren, kan het soms voorkomen dat er vertraging in de levering door toedoen van derden ontstaat. De overeengekomen levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Anderen bekeken ook

Ballonnen tros 'Ik hou van jou'

Ballonnen tros 'Ik hou van jou'

€ 21,99

Ballon 'Ik hou van jou'

Ballon 'Ik hou van jou'

€ 14,99

Ballon 'I love you'

Ballon 'I love you'

€ 14,99

Tease and Please | Hart vol Erotiek

Tease and Please | Hart vol Erotiek

€ 14,99

Ballon ´Rood hart´

Ballon ´Rood hart´

€ 14,99

Ballonnen tros 'Youre Awesome'

Ballonnen tros 'Youre Awesome'

€ 21,99

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd