Bekijk meer

GiftForYou lunch voor twee

GiftForYou lunch voor twee

19,90

Je hebt nog 44 minuten om jouw bestelling morgen te laten bezorgen.

Geef een Lunch voor twee cadeau! De ontvanger geniet tijdens een heerlijke lunch van luxe belegde broodjes, smakelijke soepen en verrassende salades. Met meer dan 200 locaties aangesloten op deze GiftForYou cadeaubon weet je zeker dat er ook bij jou in de buurt een mooie gelegenheid zit om met z'n tweeën te genieten van een heerlijke lunch. Benieuwd welke locaties allemaal meedoen? Ga naar de website van GiftForYou!
  • GiftForYou lunch voor twee cadeaubon
  • Waarde van de bon: €19,90
  • Exclusief eenmalig administratiekosten t.w.v. € 1,00
  • De cadeaubon is 2 jaar geldig


Over Gift For You:
GiftForYou is een product van Wonderbox. Met een GiftForYou of Wonderbox geef je een herinnering cadeau. Wonderbox bedenkt elke dag nieuwe manieren om allerlei soorten ervaringen te beleven. En omdat het leven mooier is als geluk gedeeld wordt, verpakken wij verschillende ervaringen in cadeauboxen zodat iedereen kan genieten van heerlijke momenten!

Let op: niet te besteden in België

Toch een andere cadeaubon? Bekijk alle drinken & eten cadeaubonnen.

Zondag t/m vrijdag: cadeaubonnen voor 22:30 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €4,99 (incl. €1 administratiekosten).

  • Zaterdag t/m donderdag: cadeaubonnen na 22:30 uur besteld, geven wij de eerstvolgende dag mee met de bezorgdienst en worden bezorgd vanaf €4,99 (incl. €1 administratiekosten).

  • Vrijdag en zaterdag: cadeaubonnen besteld op vrijdag na 22.30 uur of op zaterdag tot 22:00 uur, worden maandag bezorgd vanaf €4,99 (incl. €1 administratiekosten). Of kies voor speciale bezorging op zondag voor €10,99 (incl. €1 administratiekosten).

Uitzonderingen

  • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

  • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

*Hoewel Greetz haar uiterste best doet om jouw bestelling tijdig op de gewenste datum te leveren, kan het soms voorkomen dat er vertraging in de levering door toedoen van derden ontstaat. De overeengekomen levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Anderen bekeken ook

GiftForYou borrel voor twee

GiftForYou borrel voor twee

€ 14,90

Gift For You mini high tea

Gift For You mini high tea

€ 27,90

Wonderbox Cadeaubon Ultimate choice

Wonderbox Cadeaubon Ultimate choice

€ 75,00

GiftForYou even weg voor twee

GiftForYou even weg voor twee

€ 59,90

Momento lunch voor 2

Momento lunch voor 2

€ 31,00

Wonderbox Dagje Sauna

Wonderbox Dagje Sauna

€ 54,90

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd