Bekijk meer

Het grote bedtijdgedoe

Het grote bedtijdgedoe

Het grote bedtijdgedoe

16,99

Maak het compleet

Je hebt nog 47 minuten om jouw bestelling morgen te laten bezorgen.

Over Het grote bedtijdgedoe - Sophie Schoenwald/Günther Jakobs

Het grote bedtijdgedoe is een nieuw deel in de grappige dierentuinserie voor peuters en kleuters van Sophie Schoenwald en Gunther Jakobs.
 
Het is bedtijd in de dierentuin. Maar net als egel Egbert gaat slapen hoort hij een geluid. Gapend loopt hij naar buiten en vanaf dat moment is hij druk in de weer om alle dieren naar bed te krijgen.
 
Als Egbert éíndelijk zelf kan gaan slapen breekt de ochtend aan…
 
Een prachtig boek om cadeau te geven. Toch een ander kinderboek? Bekijk alle kinderboeken.
 

Chocolade toevoegen? 

Tony Chocolonely | Zacht romige melkchocolade

Wie verras jij met een heerlijke chocolade reep van Tony's Chocolonely? Met deze romige melk chocoladereep heb je een klassieker in handen. Wat de reden van het cadeau ook mag zijn.. met deze lekkernij zorg je gegarandeerd voor een lach op iemands gezicht! 

Productinformatie

  • 180 gram chocolade
  • Melkchocolade 

Allergie informatie
Dit chocolade product bevat (sporen van):melk, gluten, ei, pinda en noten.

Ingrediënten

suiker*, volle MELKpoeder , cacaoboter*, cacaomassa*, emulgator: SOJAlecithine. * Fairtrade. Cacaobestanddelen: ten minste 32%. 

Over Tony's Chocolonely

Tien jaar geleden startte Tony's Chocolonely de strijd voor slaafvrije chocolade. De repen bestaan uit ongelijke blokjes, om aan alle chocoladeliefhebbers duidelijk te maken dat het in de cacaobranche nog steeds ongelijk verdeeld is. Tony's Chocolonely is crazy about chocolate, serious about people. 100% slaafvrije en Fairtrade chocolade.

Brievenbuscadeautjes

  • Maandag t/m vrijdag: brievenbuscadeautjes voor 19:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €3,99.

  • Maandag t/m vrijdag: brievenbuscadeautjes tussen 19:00 en 22:30 uur besteld, kunnen de volgende dag nog worden bezorgd door de pakketbezorger voor €4,49.

  • Vrijdag t/m zondag: brievenbuscadeautjes besteld op vrijdag na 22.30 uur, zaterdag of zondag tot 22:30 uur, worden maandag bezorgd voor €4,49 of kies voor speciale bezorging op zondag voor €9,99.

Uitzonderingen

  • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

  • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

*Hoewel Greetz haar uiterste best doet om jouw bestelling tijdig op de gewenste datum te leveren, kan het soms voorkomen dat er vertraging in de levering door toedoen van derden ontstaat. De overeengekomen levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Anderen bekeken ook

Hallo hallo, wie stinkt daar zo?

Hallo hallo, wie stinkt daar zo?

€ 15,99

Nijntje op de boerderij

Nijntje op de boerderij

€ 14,95

Raad eens hoeveel ik van je hou

Raad eens hoeveel ik van je hou

€ 14,99

Waar is Dribbel?

Waar is Dribbel?

€ 15,99

Beestje, waar ben je?

Beestje, waar ben je?

€ 10,99

Coco kan het!

Coco kan het!

€ 11,25

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd