Bekijk meer

Janzen cadeaupakket - Pure Moments Skin 90 - Medium

Janzen cadeaupakket - Pure Moments Skin 90 - Medium

30,99

Je hebt nog 19 uur 34 minuten om jouw bestelling morgen te laten bezorgen.

Wil jij iemand laten ontspannen en ben jij op zoek naar een compleet cadeaupakket? Zoek dan niet verder, want deze heerlijke cadeaupakket heeft alles om iemand heerlijk te laten ontspannen. Dit cadeaupakket bestaat uit drie fijne producten plus twee zonnige mini's die samen zorgen voor ultieme geluks- en ontspanningsmomenten. Met deze giftset ligt het zengevoel binnen handbereik. Hét ideale cadeau om iemand cadeau te doen. Je kunt het product natuurlijk ook naar jezelf sturen zodat je er bij kunt zijn wanneer de ontvanger het cadeautje open maakt. Het cadeaupakket bestaat uit een shower foam, home oil fragance, hand crème, mini shampoo en een mini conditioner. Deze producten hebben een heerlijke geur van kersenbloesem samen met het frisse van lelie en de krachtheid van de tonkaboon. Hét perfecte cadeau dus om iemand te bedanken, feliciteren of beterschap te wensen en heerlijk te laten ontspannen! Toch liever een ander beauty product? Bekijk hier het gehele assortiment.

Productspecificaties:
 • Merk: Janzen
 • Lijn: Pure moments
 • Geslacht: Unisex
 • Inhoud: shower foam 200 ml, home oil fragance 80 ml, hand crème 75 ml, mini shampoo 35 ml en een mini conditioner 35 ml
 • Geur: Kersenbloesem, lelie en tonkaboon
 • 100% vegan
 • Dierproefvrij
Over Janzen
Het merk Janzen is ontstaan uit hun liefde voor reizen. Tijdens een bezoek aan Grasse, in het zuiden van Frankrijk, ontstond het idee van het 'alledaags maken van niet-alledaagse rijkdom'. Zij begonnen met het combineren van bijzondere ingrediënten, geuren en kleuren, zoals zij dat in Grasse hebben ervaren. Vanuit de gedachte die geuren- en kleurenpracht niet alleen dáár te beleven, maar de hele wereld ervan te laten genieten. Een combinatie van kennis, kwaliteit, vakmanschap, pure ingrediënten en noordelijke esthetiek zorgen voor ‘pure moments of happiness’.
 • Zondag t/m vrijdag: beauty producten voor 22:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €4,95.

 • Zaterdag t/m donderdag: beauty producten na 22:00 uur besteld, geven wij de eerstvolgende dag mee met de bezorgdienst en worden bezorgd vanaf €4,95.

 • Vrijdag en zaterdag: beauty producten besteld op vrijdag na 22.00 uur of op zaterdag tot 22:00 uur, worden maandag bezorgd vanaf €4,95. Of kies voor speciale bezorging op zondag voor €9,95.

Uitzonderingen

 • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

 • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

Je ontvangt in je verzendbevestiging een track & trace link, waarmee je jouw bestelling kan volgen tot aan het moment van bezorgen.

*Hoewel Greetz haar uiterste best doet om jouw bestelling tijdig op de gewenste datum te leveren, kan het soms voorkomen dat er vertraging in de levering door toedoen van derden ontstaat. De overeengekomen levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd