Bekijk meer

Momento Borrel & Hapje voor 2

Momento Borrel & Hapje voor 2

22,00

Je hebt nog 14 uur 46 minuten om jouw bestelling morgen te laten bezorgen.

Met deze cadeaukaart geef je iemand een leuk uitje cadeau, lekker borrelen en bijkletsen met een hapje erbij. Wie maak jij blij met een uitstapje naar een gezellige bar of een lekker terras? Deze giftcard is een leuk cadeau voor iemand die geslaagd of jarig is, om je ouders te verrassen of om iemand te bedanken! Want wat is er nu leuker dan iemand bedanken met een gezellig uitje?
  • Momento Borrel & Hapje voor 2
  • Exclusief eenmalig administratiekosten t.w.v. € 1,00
  • De cadeaubon is 2 jaar geldig
Van gezellig restaurant tot sfeervolle cocktailbar. Met 250 locaties aangesloten op deze Momento Gift Box weet je zeker dat er ook bij jou in de buurt een mooie gelegenheid zit om met z'n tweeën te genieten van een borrel en een hapje. Benieuwd waar je de gift box allemaal kan gebruiken? Ga naar momentogiftbox.nl voor een overzicht van alle locaties.

Toch op zoek naar een andere cadeaukaart? Bekijk alle drinken en eten cadeaubonnen.

Zondag t/m vrijdag: cadeaubonnen voor 22:30 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €4,99 (incl. €1 administratiekosten).

  • Zaterdag t/m donderdag: cadeaubonnen na 22:30 uur besteld, geven wij de eerstvolgende dag mee met de bezorgdienst en worden bezorgd vanaf €4,99 (incl. €1 administratiekosten).

  • Vrijdag en zaterdag: cadeaubonnen besteld op vrijdag na 22.30 uur of op zaterdag tot 22:00 uur, worden maandag bezorgd vanaf €4,99 (incl. €1 administratiekosten). Of kies voor speciale bezorging op zondag voor €10,99 (incl. €1 administratiekosten).

Uitzonderingen

  • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

  • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

*Hoewel Greetz haar uiterste best doet om jouw bestelling tijdig op de gewenste datum te leveren, kan het soms voorkomen dat er vertraging in de levering door toedoen van derden ontstaat. De overeengekomen levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Anderen bekeken ook

Momento lunch voor 2

Momento lunch voor 2

€ 31,00

Gift for you bedankt! cadeaubon

Gift for you bedankt! cadeaubon

€ 15,00

De Nederlandse Sauna Cadeaubon

De Nederlandse Sauna Cadeaubon

€ 25,00

Huis & Tuin Cadeau

Huis & Tuin Cadeau

€ 35,00

Huis & Tuin Cadeau

Huis & Tuin Cadeau

€ 20,00

Gift for you bedankt! cadeaubon

Gift for you bedankt! cadeaubon

€ 25,00

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd