Bekijk meer

Pathé Thuis Cadeaubon

Pathé Thuis Cadeaubon

11,99

Je hebt nog 4 uur 33 minuten om jouw bestelling morgen te laten bezorgen.

Ben je nog opzoek naar een cadeau voor de echte filmliefhebber en wil je een film in HD bekijken? Bij Pathé Thuis heb je keuze uit meer dan 1500 recente films. Wekelijks wordt het aanbod aangevuld met nieuwe films. Tussen dit grote aanbod zit dus sowieso een mooie film voor jouw jarige vriend/vriendin, hartwerkende collega of geslaagde zusje. De filmvoucher is geldig voor 2 huurfilms naar keuze in hoge (HD) kwaliteit. (huurprijs maximaal €5,99 per film, exclusief koopfilms)
  • Pathé thuis cadeaubon
  • Waarde van de bon: €11,99 (2 HD films)
  • De cadeaubon wordt 48u na verzending geactiveerd
  • Exclusief eenmalig administratiekosten t.w.v. € 1,00
  • De cadeaubon is 2 jaar geldig

Over Pathé Thuis:
Pathé Thuis biedt films die kort geleden in de bioscoop hebben gedraaid en meer. Het aanbod wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste titels. Alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling of zijn Nederlands gesproken. De beeldkwaliteit van de films behoort tot de beste van Nederland.

Toch liever een andere cadeaukaart? Bekijk alle cadeaubonnen voor belevenissen.

Zondag t/m vrijdag: cadeaubonnen voor 22:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €4,99 (incl. €1 administratiekosten).

  • Zaterdag t/m donderdag: cadeaubonnen na 22:00 uur besteld, geven wij de eerstvolgende dag mee met de bezorgdienst en worden bezorgd vanaf €4,99 (incl. €1 administratiekosten).

  • Vrijdag en zaterdag: cadeaubonnen besteld op vrijdag na 22.00 uur of op zaterdag tot 22:00 uur, worden maandag bezorgd vanaf €4,99 (incl. €1 administratiekosten). Of kies voor speciale bezorging op zondag voor €10,99 (incl. €1 administratiekosten).

Uitzonderingen

  • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

  • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

*Hoewel Greetz haar uiterste best doet om jouw bestelling tijdig op de gewenste datum te leveren, kan het soms voorkomen dat er vertraging in de levering door toedoen van derden ontstaat. De overeengekomen levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Anderen bekeken ook

Pathé cadeaubon

Pathé cadeaubon

€ 15,00

Bol.com cadeaukaart

Bol.com cadeaukaart

€ 25,00

Bol.com cadeaukaart

Bol.com cadeaukaart

€ 50,00

VVV cadeaukaart

VVV cadeaukaart

€ 25,00

Bol.com cadeaukaart

Bol.com cadeaukaart

€ 15,00

Pathé cadeaubon

Pathé cadeaubon

€ 25,00

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd