Bekijk meer

Zwitsal cadeaupakket - Startersbox

Zwitsal cadeaupakket - Startersbox

39,99

Je hebt nog 19 uur 44 minuten om jouw bestelling morgen te laten bezorgen.

Iemand verrassen met een pasgeboren baby? dan is dit het perfecte cadeau! De handige opbergbox bevat alle spullen die je nodig hebt voor een pasgeboren kleintje. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. 

Productspecifiecaties:
  • Merk: Zwitsal
  • Inclusief opbergbox
  • De producten zijn mild en zacht speciaal voor de huid van de baby.
  • De producten zijn dermatologisch getest en pH-huidneutraal.
Over Zwitsal:
Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij wilt Zwitsal dat zo houden. Daarom zorgen zij er al bijna 100 jaar voor dat de babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje. Zij vinden het belangrijk dat de producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden zij veel aandacht aan de kwaliteit van hun producten. Om de kwaliteit en mildheid van de producten te garanderen, testen zij de producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn de producten mild en pH huidvriendelijk. Omdat Zwitsal al heel lang babyverzorgingsproducten maken, zijn al vele generaties grootgebracht met Zwitsal producten.

  • Zondag t/m vrijdag: beauty producten voor 22:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €4,95.

  • Zaterdag t/m donderdag: beauty producten na 22:00 uur besteld, geven wij de eerstvolgende dag mee met de bezorgdienst en worden bezorgd vanaf €4,95.

  • Vrijdag en zaterdag: beauty producten besteld op vrijdag na 22.00 uur of op zaterdag tot 22:00 uur, worden maandag bezorgd vanaf €4,95. Of kies voor speciale bezorging op zondag voor €9,95.

Uitzonderingen

  • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

  • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

Je ontvangt in je verzendbevestiging een track & trace link, waarmee je jouw bestelling kan volgen tot aan het moment van bezorgen.

*Hoewel Greetz haar uiterste best doet om jouw bestelling tijdig op de gewenste datum te leveren, kan het soms voorkomen dat er vertraging in de levering door toedoen van derden ontstaat. De overeengekomen levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd