Bekijk meer

Jubileum taarten en gebak

 (2)
Stroopwafels | Liefde | 4 x 50g

Stroopwafels | Liefde | 4 x 50g

‚ā¨¬†14,99

Donuts | Liefde | 6 x 55g

Donuts | Liefde | 6 x 55g

‚ā¨¬†19,99

Jubileum taart bestellen

Wil je een jubileum taart bestellen voor die ene leuke collega die al vijf, tien of misschien wel twintig jaar bij de zaak is? Vier je zelf een jubileum met je geliefde? Of wil je die ene goed vriend of vriendin in het zonnetje zetten vanwege jullie jarenlange vriendschap? Bij Greetz ben je helemaal aan het juiste adres. Of het jubileum nu op het werk gevierd wordt of in de privésfeer, bij ons vind je een bijpassende verrassing. Bovendien heb je de keuze uit heel veel verschillende motieven en designs, waardoor je een taart krijgt die nergens anders te koop is. Hoe speciaal is dat?

Een personaliseerde jubileum taart bestellen

Gebruikt die ene collega altijd hetzelfde stopwoordje? Ook dat kan op de taart worden gezet. Vier je samen met je partner een jubileum en lijkt het je leuk die ene grappig vakantiefoto op een taart te zetten, omdat je partner daar zo leuk op staat? Ook dat kan! Het bestellen van een jubileum taart bij Greetz staat garant voor een uniek en origineel cadeau voor elke ontvanger. Bovendien worden de taarten van maandag tot en met zaterdag vers bereid. De bezorging vindt plaats met gekoeld transport, waardoor de taart bij aankomst nog dezelfde kwaliteit heeft als toen ‚Äėie in de doos ging.

Snel een toffe taart bestellen

Voor wie je ook een taart wilt bestellen, bij Greetz vind je er altijd één naar wens! Greetz biedt vele mogelijkheden. Zo kun je bij ons, naast het bestellen van een gepersonaliseerde jubileum taart, terecht voor bijvoorbeeld een persoonlijke en versgebakken slagroomtaart, vruchtentaart of appetijtelijke vlaai. Al onze taarten komen vers van de bakker en kunnen maar liefst zes dagen per week bezorgd worden. Daar hoef niet eens de deur voor uit! Het bestellen van de lekkernijen kan uiteraard 24 uur per dag, want de deuren van onze webshop zijn altijd voor je geopend. Dus ben je op zoek naar een unieke en dagverse taart waarmee je je collega, partner of andere dierbare eens flink in het zonnetje kunt zetten? Maak dan snel een online account aan en bestel vandaag nog een taart naar keuze.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.